22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

DAMAK TADINIZ DAFNE'DE ŞENLENİYOR

Concorde De Luxe Resort Hotel bünyesinde yer alan "Dafne A la Carte Restoran”, zengin menüsü ve kaliteli hizmeti ile sizleri bekliyor

DAMAK TADINIZ DAFNE'DE ŞENLENİYOR

11 Ekim 2010 / 17:17

TURİZMİN SESİ


Müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışı ve üst düzey standartlarıyla Türk turizminin yıldızı haline gelen Concorde De Luxe Resort Hotel bünyesinde yer alan "Dafne A la Carte Restoran”, zengin menüsü ve kaliteli hizmeti ile sizleri bekliyor…
DÜNYA çapındaki ilk uçak konseptli otel olarak tematik oteller arasındaki yerini alan ve dünya mutfaklarının en leziz tatlarını usta ekibiyle birlikte misafirlerine sunan Concorde De Luxe Resort Hotel, muhteşem yemeklerle damak tadınızı şenlendiriyor.

Türk mutfağının zengin yemek çeşitlerinin sanata dönüştüğü Dafne A'la Carte Restoran'da evinizin samimiyeti servisin profesyonelliği ile birleşiyor. Yeşillikler içindeki farklı dekorasyonu ile meze çeşitlerinden, ara sıcaklara, ana yemeklerden çeşitli tatlılara kadar birçok alternatifi bir arada bulabileceğiniz Dafne A'la Carte Restoran'nın menüsünde seçim yapmakta zorlanacaksınız. Yoğurtlu közde patlıcandan, Antep ezmeye, havuçlu yoğurtlu ezmeden, haydariye birçok meze alternatifi Dafne A'la Carte Restoran'da tadabileceğiniz lezzetler arasında bulunuyor. Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetleri içli köfte ve fındık lahmacun ise ara sıcaklar arasında yerini alıyor.

Ana yemeklerden Concorde Kebabı, Adana Kebab, Tavuk Şiş Kebab, kuzu pirzola ise Dafne Restoran'nın tadı damağınızda kalacak lezzetlerinden. Yemeğin üstüne alacağınız dondurmalı baklava tabağı, sakızlı fırın sütlaç veya Türk Mutfağı'nın vazgeçilmez lezzeti künefe ise damak tadınızı şenlendirecek. Konfor, huzur ve hizmetin ön plana çıktığı Concorde De Luxe Resort Dafne Restoran'da lezzetli yemeklerin tadına bakarken sevdiklerinizle muhteşem bir akşam geçireceksiniz.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.