22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

“FAMOUS CUP ” 5. KEZ START ALIYOR!

Famous Cup (Şöhretler Kupası) yelken yarışlarının beşincisi 19 - 20 Haziran tarihlerinde Bodrum'da gerçekleşecek.

“FAMOUS CUP ” 5.  KEZ START ALIYOR!

14 Mayıs 2010 / 14:38

TURİZMİN SESİ


Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü tarafından, MARINA YACHT CLUB sponsorluğunda 2006 yılından bu yana her sene düzenlenen Famous Cup (Şöhretler Kupası) yelken yarışlarının beşincisi 19 - 20 Haziran tarihlerinde Bodrum'da gerçekleşecek. Yelken sporuna ilgiyi arttırmak ve daha geniş kitlelerle buluşturmak için başlayan “Marina Yacht Club Famous Cup” (Şöhretler Kupası) etkinliğine bu sene yarışçılar ve davetli misafirlerle birlikte ortalama 500-600 kişinin katılması bekleniliyor. “Marina Yacht Club Famous Cup” yelken yarışında; her bir yelkenli Türkiye'nin gülümseyen bir yüzü, değerli bir sanatçıyı konuk ederek heyecanlı bir maratona hazırlanıyor.

Yelken dünyasına pek çok amatör sporcu kazandıran “Marina Yacht Club Famous Cup” 2006 yılından bu yana aralıksız olarak devam ediyor. Pek çok ünlü ismi konuk eden yarışlarda katılımcılar hayatın stresinden uzaklaşırken dünyanın en güzel deniz ve rüzgarına sahip Bodrum'da, yelken turizmi de gelişiyor. Her sene yeni bir heyecan ve farklı isimlerle yarışılan “Marina Yacht Club Famous Cup”ta şimdiye kadar Levent Yüksel, Sertab Erener, Demir Demirkan, Metin Uca, Zeynep Tunuslu, Berna Laçin,Kenan İmirzalıoğlu, Mehmet Aslantuğ,Gani Müjde, Aysu Kayacı,Ebru Güzel, Ali Poyrazoğlu gibi pek çok ünlü isim tekne güvertelerinde heyecanla halat çekip, tiramola atarak yarıştılar.

 


Bu sene Zeynep Beşerler, Gani Müjde, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya , Didem Erol, Irmak Ünal, Yasemin Hadivent, Ezra & Tuba Çetin, Nilgün Belgün, Gül& Kenan Erçetingöz,Yonca Evcimik,Nejat İçler, Kenan İmirzalıoğlu, Gökçe Yanardağ gibi sanat ve basın camiasında ün yapmış davetlilerin yer aldığı organizasyonda sanatçılarla aynı yelkenlide yarışmak isteyen tüm yelken severlerin katılabileceği “Marina Yacht Club Famous Cup”ın kayıtları 18 Haziran tarihine kadar devam edecek.
Bodrum kalesi manzarasına karşı Zeynep Casalini konseriyle açılışını yapacak olan “Marina Yacht Club Famous Cup” son gün sunuculuğunu Gani Müjde'nin yapması planlanan ödül töreninin ardından Fatih Erkoç'un gönülleri fetheden şarkılarıyla katılımcılar yarışın yorgunluğunu atacaklar.
19-20 HAZİRAN 2010 FAMOUS CUP YELKEN YARIŞLARI PROGRAMI

PROGRAM
18 Haziran 2010 / Cuma

Misafirlerin havaalanından transferleri

19.30 : Açılış ve Hoş geldiniz kokteyli/ Jazz Bar
22.30 :Zeynep Casalini veya İstanbul Gelişim Orkestrası Dinletisi/ Jazz bar


19 Haziran 2010 /Cumartesi
Otelden alınış
10.30 Brifing/ Marina Yacht Club' ta
12.00 Yarış Start
20.30 Roof Marine'de misafirlerimiz için akşam yemeği
22.30 -01.30 Zeynep Casalini Dinletisi ve eğlence


20 Haziran 2010 /Pazar
Otelden alınış
12.00 Yarış Start
19.15 Otelden alınış
20.00 Ödül Töreni/Jazz Bar'da
22.30 Jazz Bar/ Fatih Erkoç Dinletisi


21 Haziran Pazartesi
Misafirlerimiz otellerinden alınıp uçak saatlerine göre Havaalanına transferleri

NOT : Programda ve saatlerinde küçük değişiklikler olabilir
Yarışmak istemeyen misafirlerimize yarışı izleyebilmeleri için ayrıca gulet organize edilecektir. Otelde ve Marina Yacht Club'te organizasyon süresince misafirlerin transferleri için devamlı araçlar bulunacaktır

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.