22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

FESTİVALDE KRAL VE KRALİÇE SEÇİLECEK

2.Uluslararası İznik Festivalinde renkli sanatçılar, zengin etkinliklerle ve 9 ülke folklor ekipleriyle göz kamaştıracak

FESTİVALDE KRAL VE KRALİÇE SEÇİLECEK

16 Temmuz 2011 / 11:39

TURİZMİN SESİ


2.Uluslararası İznik Festivaline sayılı günler kaldı. 16–23 Temmuz 2011 tarihleri arasında yapılacak 2. Uluslar arası İznik festivaline Brezilya, Fransa, Hindistan, Macaristan, Polonya, Sırbistan, Ukrayna, K.K.T.C, Türkiye'nin katılımıyla gerçekleşecek.

Birbirinde önemli sanatçıların sahne alacağı İznik festivalinde İlk gün Ayna grubu sahne almasının ardından, Bursa engelliler konseri, Umut Kuzey, İznik halk oyunları gösterileri, Sezgin Can, Grup 7/6, Hüseyin Demircan, Oğuz Yılmaz, Ben Anadolu Tiyatro Oyunu, Ahmet Egemen Aydın, Grup Ritimart ve Murat Göğebakan'la festivale damgasını vuracak.

Animasyon ve Animatörlerin gösterileri yanı sıra Ülkelerin birbirinden güzel gösterileri sergilenecek. Geniş kapsamlı olarak sürdürülen 2. Uluslar arası İznik Festivalinde Yağlı Güreş Şenlikleri, Kürek Yarışları, Yelken Yarışları, Uluslararası açık su yüzme yarışları ve 2. Uluslararası İznik Festivali Kral ve Kraliçe seçimiyle taçlanacak.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.