22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

GOLF FEDERASYONU "AĞAOĞLU" DEDİ

Türkiye Golf Federasyonu'nun Ankara Dedeman Otel'de gerçekleşen 3. Olağan Genel Kurulu ve 4. Mali Genel Kurulu'nda 101 delegeden 59 oy alan Ahmet Ağaoğlu bir kez daha Golf Federasyonu başkanlığına seçildi

GOLF FEDERASYONU "AĞAOĞLU"  DEDİ

11 Kasım 2012 / 17:36

TURİZMİN SESİ


Attila Güvenç
Ankara (Anayurt)- 101 delegeden 100'ünün oy kullandığı seçimde kullanılan oylardan 59'unu  Ahmet Ağaoğlu alırken diğer aday Akif Serin ise 37 oyda kaldı. Seçimde 1 delege seçime katılmadı, 4 oy da geçersiz sayıldı.

ahmet-agaoglu,-golf-federasyonu1.jpg

Ahmet Ağaoğlu'nun başkanlığa devam dediği seçimlerde yönetim kurulu asil listesi; Erol Olçok, İbrahim Şahin, Erkan Akdemir, İsmet Aktekin, Erol İslamoğlu, Dilek Hamoğlu, Prof.Dr. Osman İlhan, Murat Avşar, Alper Alp, Mehmet Nuri Ersoy, Erdal Asım Durukan, Muaz Ergezen, Rasim Kuseyri, Abbas Kılıç'dan oluştu.

ahmet-agaoglu,-golf-federasyonu3.jpg

Denetleme kuruluna; Cihat Kumuşoğlu, Bülent Keser ve Disiplin kuruluna ise Salih Çelen, Prof.Dr. Ömer Özkan, Faik Demez, Gurur Gaye Günal, Sedef Kısakürek seçildiler.Ahmet Ağaoğlu, seçim sonrası yaptığı başkanlık konuşmasında, seçimin golf camiasina hayırlı olmasını ve yeni dönemde başlamış oldukları projeleri geliştirerek devam edeceklerini belirtti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.