22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

MİNİ DERBY KUPA YARIŞLARI

Türkiye Binicilik Federasyonu'nun düzenlediği Mini Derby, At Terbiyesi ve Atlı Dayanıklılık yarışları, Kastamonu Daday'daki İksir Resort Town Tatil Kasabası'nda hafta sonu gerçekleşti

MİNİ DERBY KUPA YARIŞLARI

23 Ağustos 2011 / 14:07

TURİZMİN SESİ


Özgür Güvenç Daday (Anayurt)
Binicilerden, Kemal Arda,Tolga Aydın, Simge Özaltındere sınıflarında birincilik kupasını kazandılar. Kapalı ve açık manejleri ile İksir Resort Town Tatil Kasabası'nda, iki gün boyunca, Atlı Dayanıklılık ve Mini Derby Kupa yarışları yapıldı. "İlk Kupa İlk Heyecan" sloganı ile düzenlenen Daday Binicilik Yarışması'na, ülkemizin dört bir yanından biniciler 28 at ile yarıştı. Biniciler, iki gün süren yarışlar sırasında becerilerini gösterirken heyecanlı yarışlar çıkardılar.

Atlı Dayanıklılık yarışı:
Atlı Dayanıklılık 50 kilometre Kaymakamlık Kupası yarışmasında; Kemal Arda birinci olurken, Kudret Çelik ve Simge Özaltındere müşterek ikinci, Efe Çehreli dördüncü oldu. Dereceye girenlerin kupaları, Daday Kaymakamı Nevzat Karkacı tarafından verildi.

Mini Derby yarışı:
Mini Derby kupa yarışlarında ise, Tolga Aydın birinci olurken, Cem Alpdemir ikinci, Yıldız Yüksek üçüncülüğü aldı. Engel Atlama yarışlarında 90 cm. Genel Derecede, Yıldız Yüksek birinci, Sergen Altun ikinci, Tolga Aydın üçüncü, Cem Alpdemir dördüncü ve Cahide Topsakal beşinci sırada yer aldı. Dereceye girenlerin kupaları, İksir Resort Town Tatil Kasabası Yönetim Kurulu Başkanı İksir Aydın ve yönetim kurulu üyeleri tarafından verildi.

Engel Atlama Yarışı:
Engel Atlama Çalışma Parkurlarının 100 cm. Yükseklik yarışında ise genel dereceler; Simge Özaltındere birinci, Tolga Aydın ikinci, Cahide Topsakal üçüncü, Kudret Çelik dördüncü, Güner Erturgut beşinci oldu. Valilik Kupası olarak verilen ödüller, Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş ve Türkiye Binicilik Federasyonu Genel Sekreteri Ali Küçük tarafından verildi. Dereceye giren at sahiplerine, kupa ile para ödülleri verildi.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.