22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

MODA FUARINA HOME STORE DAMGASI

İstanbul'un moda merkezi olması, hazır giyim alanında var olan ticaretin geliştirilmesi amacıyla düzenlenen İstanbul Moda Fuarı CNR Expo Fuar Merkezi'nde açıldı..

MODA FUARINA HOME STORE DAMGASI

25 Ocak 2010 / 17:32

TURİZMİN SESİ


Fuarın Gala Gecesi'nde moda tasarımcısı Emel Acar'ın Home Store markası için hazırladığı 2010 İlkbahar-Yaz Koleksiyonunun defilesi yer aldı. Kar yağışına karşın, cemiyet hayatından Gamze Özçelik, Pınar Aylin, Ahmet Bayer, Siren Ertan, Esra Öztürk, Seval Birinci, Nur Yerlitaş'ın da katıldığı deflide, dışarıdaki soğuğu unutturacak sıcak yaz esintileri hissedildi. Tasarımların çok beğenildiği defile büyük beğeni kazandı.


Siyah rengin ağırlıklı kullanıldığı, 80'lerin trendi vatka ve apoletlerle kadının zarafetini vurgulayan koleksiyonun sunulduğu defile, Yasin Soy'un koreografisi ile Çağla Şikel, Şenay Akay, Ece Gürsel ve Eylem Şenkal, Gamze Karaman, Seda Ertan, Yelda Kara 'nın da aralarında yer aldığı ünlü mankenler tarafından sunuldu.

BU GECE DE PARİS HİLTON MARKASI'NIN KREASYONLARI TÜRKİYE' DE İLK KEZ PODYUMA ÇIKIYOR..

Fuarın 2. Gecesinde ( 25 Ocak Pazartesi), Türkiye'de ilk kez bir fuara katılan dünyaca ünlü moda ikonu Paris Hilton'un defilesi gerçekleşecek.
Geceye, markanın Türkiye Temsilcisi Combitalia firmasının girişimiyle, İtalya'dan özel olarak gelecek olan markanın tasarım direktörü Graziano Moro da katılacak.

Birbirinden şık ve iddialı parçalardan oluşan 2010 İlkbahar-Yaz Koleksiyonunun sunulacağı defilenin koreografisini yine Yasin Soy hazırladı ve podyumda Türk mankenlerin yanı sıra ağırlıklı yabancı modeller boy gösterecek.

Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.