23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ROSE RESIDENCE OTEL'E ANLAMLI ÖDÜL

Rose Residence Beach Otel, Sky Reporter dergisinin düzenlediği Top Travel 2011 Ödüllerinde "Yüksek Misafir Memnuniyeti" dalında ilk üçte yer alarak ödüle layık görüldü

ROSE RESIDENCE OTEL'E ANLAMLI ÖDÜL

12 Eylül 2011 / 20:02

TURİZMİN SESİ Halil ÖNCÜ-KEMER


Sky Reporter dergisi okuyucuları tarafından düzenlenen anket sonrasında Yüksek Misafir Memnuniyeti dalında dereceye giren Rose Residence Beach'e ödülünü; dergi İmtiyaz Sahibi Cengiz Haykır, Rose Residence Beach Otel Yönetim kurulu Başkanı Kazım Gül ve Yönetim Kurulu Üyesi Yeliz Gül Ege'ye verdi. Sky Reporter dergisi İmtiyaz Sahibi Cengiz Haykır “Anketimizde "Yüksek Misafir Memnuniyeti" dalında ödüle layık görülen Rose Residence Beaach Otel'i kutluyorum”

Sky Reporter dergisi İmtiyaz Sahibi Cengiz Haykır anket ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında, " Ülke tanıtımına ve prestijine en büyük katkıyı sağlayan Turizm sektörü, bu yıl bir kez daha Sky Reporter okuyucularının beğenisine sunuldu ve yine büyük ilgi gördü. Sektörün tartışmasız en kapsamlı okuyucu anketi 'Top Travel 2011' toplam 11 kategori 88 aday arasında düzenlendi. Oylama sonucunda her kategoride en çok oy alan 3 adayın lansmanı yapıldı. Temel amacı, turizmin en'lerini belirlemekten ziyade Ülke ekonomisinin lokomotifi konumundaki sektörün başarısına ve sorunlarına dikkat çekmek olan anketimize katılan okuyucularımıza gösterdikleri ilgiden ötürü teşekkür ederiz. Anketimizde "Yüksek Misafir Memnuniyeti" dalında ödüle layık görülen Rose Residence Beaach Otel'i kutluyor ve kendilerini okuyucularımız adına ödüllendiriyoruz" dedi.

Yeliz Gül Ege “Bu aldığımız ödül, tesisin sunduğu hizmet ve misafirin bu hizmeti satın aldığı fiyat dengesini iyi oturtmuş olduğumuzu gösteriyor”
Rose Residence Beach Otel Yönetim Kurulu Üyesi Yeliz Gül Ege'de aldıkları ödül ile bir gurur daha yaşadıklarını belirtirken, " Misafir Memnuiyeti dalında ilk üçe girmiş olmamız tesisin sunduğu hizmet ve misafirin bu hizmeti satın aldığı fiyat dengesini iyi oturtmuş olduğumuzu gösteriyor. Aynı zamanda iyi hizmeti yüksek kalitede ve doğru konumda sunmamız bizlere bu başarıyı getirmiştir. Bundan sonraki sunacağımız hizmetlerde daha öncesinden bazı ödüllere layık görülmüş olmak bizi daha da motive edecek ve hep daha iyisi için bizi yönlendirecektir”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.