22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

SERİN SULARINDA KIYASIYA MÜCADELE

Astaş Holding Cennet Koyu Göltürkbükü Bodrum Sailing Cup 2011, 20-21 Temmuz tarihleri arasında Ege'nin serin sularında gerçekleştirildi

SERİN SULARINDA KIYASIYA MÜCADELE

22 Temmuz 2011 / 17:35

TURİZMİN SESİ


 Astaş Holding A.Ş. deniz tutkunlarını ödül töreni için Cennet Koyu Göltürkbükü'ndeki tesislerinde ağırladı. Ege ve Akdeniz'in kesişme noktası Bodrum için atılan her adımdan heyecan duyan Astaş Holding A.Ş., 40 yıla yakın bir süredir deniz tutkunlarıyla buluşan TAYK Trofesi kapsamında bu yıl 19'uncusu düzenlenen Denizbank TAYK (Türkiye Açık Deniz Yarış Kulübü) tarafından organize edilen Doğu Ege Yelken Yarışı'na sponsor oldu.

Gayrimenkulde markalı proje kavramının öncüsü olan ve doğa ile iç içe, bin bir çeşit bitki örtüsü ile örülü, Cennet Koyu Göltürkbükü'nde 550 dönüm arazi üzerinde hayata geçireceği, dünyaca ünlü uluslararası otel işletme markası tarafından işletilecek Cennet Koyu Branded Luxury Resort Hotel, Villas & Residences projesiyle Bodrum'a değer katacak olan Astaş Holding Mart ile Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen Denizbank TAYK Trofesi kapsamında yer alan Doğu Ege Yelken Yarışı'nın Çeşme-Göltürkbükü ayağına sponsor oldu. 20-21 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen Astaş Holding Cennet Koyu Göltürkbükü Bodrum Sailing Cup 2011, TAYK Trofesine puan vermesiyle ayrı bir önem teşkil ediyor.

Çeşme'den 20 Temmuz tarihide saat 11:00'de yola çıkan ve 95 deniz mili mesafe kat eden 44 tekne, 20 Temmuz akşamı itibariyle Astaş Holding A.Ş.'nin Cennet Koyu Göltürkbükü tesislerine varmaya başladı. Son teknenin 21 Temmuz 2011 sabahı 9:37'de varmasıyla sona eren yarışta IRC I'de Provezza 7-Ergin İmre, IRC II'de Fat Lemon-Tolda Yağlı/İzzet Özberki ve IRC III'te Keyfim 3 Buçuk Ceva Log-Hakan/Selim Yazıcı birinci oldular.

Gaggenau, İlly Cafe, Mercedes-Benz, Espace by Vakko ve Power Group ve Dream&Beauty, San Pellegrino, Remy Martin ve Gentleman Jack sponsorluklarıyla Astaş Holding A.Ş.'nin Cennet Koyu Göltürkbükü tesislerine ağırlanan 600 kadar yarışmacı ve davetlinin katılımıyla her kategorinin ilk üçüne verilen ödüllerle başlayan “Astaş Holding Cennet Koyu Göltürkbükü Bodrum Sailing Cup 2011” ödül töreni gecesi, Yunanistan Eurovision 3'üncüsü Tamta Goduadze'nin konseri ile devam etti ve DJ müziği ile son buldu.

ASTAŞ HOLDİNG CENNET KOYU GÖLTÜRKBÜKÜ BODRUM SAILING CUP 2011
IRC I
1. Provezza 7-Ergin İmre
2. Orien Express VI-Bülent Atabay
3. Goblin 3-Aydın Yurdum

IRC II
1. Fat Lemon-Tolda Yağlı/İzzet Özberki
2. Uzun ICYC-Erhan Uzun
3. i-marine F 35-Ejder Varol

IRC III
1. Keyfim 3 Buçuk Ceva Log-Hakan/Selim Yazı
2. Logo Flamenco-Serdar Öner
3. Safinaz-Deniz Öngören/Sanem Nalbantgil

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.