18 Mayıs 2024
  • İzmir23°C
  • İstanbul18°C
  • Antalya27°C
  • Ankara13°C

1. ALL ANATOLİA TURİZM YATIRIM VE PAZARLAMA ZİRVESİ BATMAN'DA GERÇEKLEŞECEK

Batman’da 18 Nisan 2018’da toplanacak olan 1. All Anatolia Turizm Yatırım ve Pazarlama Zirvesi Türkiye ve Dünya turizm hareketinin çok değerli isimlerini bir araya getiriyor

1. All Anatolia Turizm Yatırım ve Pazarlama Zirvesi Batman'da gerçekleşecek

12 Nisan 2018 Perşembe 11:09

TURİZMİN SESİ


Muhteşem tarihsel, doğal kültürel mirasına rağmen henüz Dünya turizm pazarları ile buluşamamış olan tüm Güneydoğu'nun İncisi Batman Turizm Zirvesi ile atağa geçecek. Birinci All Anatolia Turizm Yatırım ve Pazarlama Zirvesi bir yandan alanlarında çok başarılı bir geçmişe sahip olan turizm uzmanlarını ağırlarken, bir yandan da orta ve uzun vadeli turizm stratejisini oluşturmak için beyin fırtınaları gerçekleştirecek. Doğu Anadolu’nun kültür, doğa, tarih ve mutfak turizm değerlerini en özel anlatımlar, stratejiler ve marketing sistemleri ile  Dünya pazarlarına taşıma amacı ile yola çıkan All Anatolia, bu hedefe odaklı olarak çok başarılı turizm yatırımcılarını, medya mensuplarını, özel Anadolu turlarının organizatörlerini, mutfak ve lezzet pazarlama uzmanlarını, kamu yöneticilerini bu zirvede buluşturuyor.

-huseyin-baraner,-il-kultur-ve-turizm-muduru-m.ihsan-aslanli-semsettin-yildiz,huseyin-aslan,vali-ahmet-deniz.jpgUzun yıllar boyunca Dünyanın en önemli turizm markalarını Türkiye turizmi ile tanıştıran, Türkiye’den küresel markalar çıkaran,  Uluslararası şirketlerin Türkiye temsilciliklerini yürüten, Anadolu’nun her bir metrekaresini bilen ve uzun yıllar Dünyanın birçok köşesinde Anadolu kültür turları pazarlayan çok değerli uzmanlar zirve boyunca Türkiye’nin turizmdeki en güçlü zenginliği Doğu Anadolu’nun geleceği için çalışacaklar.

1.-all-anatolia-turizm-yatirim-ve-pazarlama-zirvesi,-huseyin-baraner,-il-kultur-ve-turizm-muduru-m.ihsan-aslanli-semsettin-yildiz,huseyin-aslan,vali-ahmet-deniz.jpgAll Anatolia, Batman Zirvesi’nden çıkacak raporları ve projeksiyonu Anadolu’da gerçekleştireceği diğer büyük çalıştayların sonuçları ile birlikte Dünya Turizminin en büyük platformu ITB’de Turizm Barometresine taşıyacak. 2019 ITB Turizm Barometresinde Almanya ve Dünya’nın önde gelen yatırımcılarına sunulacak olan All Anatolia Almanak ve Doğu Anadolu Turizm rapor ve projeksiyonları yakın gelecekte sonuç alacak. Batman’da geliştirilen strateji çerçevesinde yabancı tur operatörleri Anadolu’ya davet edilecek . Amaç kendisine güvenli ve cazip alanlar arayan turizm sermayesini ve uluslararası turizm tur operatörlerini Anadolu ile buluşturmak.Bu inanç ile 18 Nisan’da tüm Anadolu’yu dünya turizm piyasalarının vitrinlerine taşımak için Batman’dan yola çıkıyoruz.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.