22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

100'LERCE SANATÇI 100'LERCE ETKİNLİK

9-18 Ekim'de düzenlenecek olan Altın Portakal Kültür ve Sanat Günleri'nde neler yok ki

100'LERCE SANATÇI 100'LERCE ETKİNLİK

09 Ağustos 2009 / 14:18

TURİZMİN SESİ
Altın Portakal Film Festivali sırasında düzenlenecek olan “Altın Portakal Kültür ve Sanat Günleri” 9-18 Ekim 2009 tarihleri arasında Antalya Atatürk Kültür Parkı Cam Piramit önünde gerçekleştirilecek..

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür ve Sanat Vakfı tarafından düzenlenen 46. Altın Portakal Film Festivali sırasında Fonda Grup'un gerçekleştireceği “Altın Portakal Kültür ve Sanat Günleri” organizasyonu; yüzlerce sanatçı ve sanatseverleri buluşturacak.. Her türlü sanat ve el sanatı ürünlerinin sergileneceği bu organizasyonda dans, müzik dinletileri, pek çok yarışmalar ve sanatçıların uygulamalı gösterileri ile sanatın kalbi Antalya'da atacak.

Bu organizasyonu düzenleyecek olan Fonda Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Meral Dinçer “Bu coşkulu ortamı sanatçılarla birlikte yaratmak, bu organizasyonu bir sanat şölenine dönüştürmek için kolları sıvadık. Film Festivali sırasında Kültür ve Sanat Günlerinde de tüm Antalyalıları sanatın kalbine davet ediliyoruz” dedi..


Dr. Meral Dinçer “Altın Portakal Film Festivali sırasında düzenleyeceğimiz bu organizasyonda 10 gün boyunca 100'lerce yerli ve yabancı sanatçı ürünlerini sergileyecek. Gerek resim, heykel gibi plastik sanatlar, gerekse seramik, cam, bakır, ahşap gibi el sanatları ürünleri sanatseverlerle buluşacak. Tayland, Kenya, Hindistan, Mısır gibi ülkelerden gelen sanatçıların yanı sıra, konserler, dans ve halkoyunları, defile, panel, kukla gösterileri, yazar ve şairlerin imza günleri gibi birçok etkinlik de düzenlenecek” dedi.

Neler yok ki…
Adım Dans Okulu; Salsa Dans Yarışması, Hip Hop Dans Yarışması, Animatörler Yarışması, İkizler Defilesi düzenleyecek. Geniş bir yelpazede pek çok dans gösterisi, çeşitli rock, pop, gruplarından sokak müzisyenlerine, gitar, bağlama ve klasik müzik dinletisinden Türk halk müziği, Türk sanat müziği konserlerine kadar tam bir müzik şöleninin gerçekleştirilecek.

FONDA Grup, 9-18 Ekim tarihlerinde düzenleyeceği bu coşkulu ve keyifli organizasyonla tüm Antalyalıları ve sanatseverleri Altın Portakal Kültür ve Sanat Günleri'ne bekliyor.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.