22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

14. TRAVEL TURKEY İZMİR DİJİTAL FUARI SANAL OLARAK DÜZENLENECEK

14. Travel Turkey İzmir Dijital Fuarı olarak 25-27 Şubat 2021 tarihlerinde İZFAŞ’ın kendi dijital altyapısı “Digital İzmir Fair ile sanal olarak düzenlenecek

14. Travel Turkey İzmir Dijital Fuarı sanal olarak düzenlenecek

31 Aralık 2020 Perşembe 11:31

TURİZMİN SESİ


T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde; İzmir Ticaret Odası, TÜRSAB, TUROFED, İzmir Vakfı destekleriyle İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ ve TÜRSAB FUARCILIK A.Ş. organizasyonunda gerçekleşen Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı; “14. Travel Turkey İzmir Dijital Fuarı” olarak 25-27 Şubat 2021 tarihlerinde İZFAŞ’ın kendi dijital altyapısı “Digital İzmir Fair” ile sanal olarak düzenlenecek. 

Türkiye’de turizm sektörünün ilk sanal fuarı olacak 14. Travel Turkey İzmir Dijital’in online basın toplantısı; İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkaya, Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Sururi Çorabatır’ın katılımıyla gerçekleştirilecek.

14.Travel Turkey İzmir Dijital Fuarı Türkiye’de Turizm Sektörünün İlk Sanal Fuarı Olacak

Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı; içerisinde bulunduğumuz pandemi koşulları ve sektör talebine istinaden “14. Travel Turkey İzmir Dijital Fuarı” olarak 25-27 Şubat 2021 tarihlerinde İZFAŞ’ın kendi dijital altyapısı ile sadece sanal olarak düzenlenecek ve dünya çapındaki dijital fuarlar arasındaki yerini alacak. Türkiye’de turizm sektörünün ilk sanal fuarı olacak 14.Travel Turkey İzmir Dijital Fuarı, şubat ayında dünyanın dört bir yanından turizm profesyonellerini aynı ortamda buluşturacak dijital bir platform haline gelecek ve Türkiye’de turizm fuarları açısından yeni bir dönemi başlatacak.

Fuar İzmir Dijital Platforma Taşındı

Türkiye’nin en büyük ve en modern fuar alanına sahip Türkiye’nin fuarlar şehri İzmir’in fuarcılık şirketi İZFAŞ, sektöründe yeni döneme ilk uyum sağlayan fuar organizatörü oldu. Pandemi ile fuarların yasaklanmasını takiben, dijital alanda büyük bir yatırım yapıldı. Fuar İzmir fuar alanı 3D modellenerek, tamamen İzmir yapımı yerli yazılımla dijital platforma taşındı. 

B2B Görüşmeler Sanal Ortamda Gerçekleşecek

Dünyanın dört bir yanından fuarı ziyaret edecek Hosted Buyer’lar ve tüm katılımcılar ile platform üzerinden randevu oluşturup görüntülü B2B görüşmeler sağlayıp yeni iş bağlantıları kurabilme şansına sahip olacak.

14.Travel Turkey İzmir Dijital Fuarı Teması Patara Antik Kenti Olacak

T.C Kültür Ve Turizm Bakanlığı’mızca 2020 yılı Patara yılı olarak ilan edilmiştir. Turizm sektöründe Türkiye’de gerçekleşen en büyük turizm organizasyonlarından olan Travel Turkey Fuarı’nda Akdeniz’in kültürel mirası Patara Antik Kenti’nin uluslararası kapsamda ülke tanıtımına önemli katkı koyacağına inancımızla T.C Kültür Ve Turizm Bakanlığı’mızın girişimini bu platformda pekiştirmek istedik.

İzmir Sokakları Sanal Platformda

İzmir Sokakları çatısı altında İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerin kendilerine özgü temalarla zenginleştirilerek, bölgedeki turizm faaliyetlerinin öne çıkarıldığı alanda; İzmir’in tarihi, kültürel, gastronomik değerleri bu yıl sanal platformda yerini alıp, ziyaretçileriyle buluşacak.

14.Travel Turkey İzmir Dijital Fuarı Etkinlikleri

14. Travel Turkey İzmir Dijital Fuarı kapsamında sanal ortamda webinar formunda etkinlikler düzenlenecek. Sürdürülebilir Turizm, Seyahat Teknolojileri temaları ve MICE sektörü (MPI-Meeting Professionals International) çerçevesinde düzenlenecek olan etkinlikler fuara renk katacak. 
 

Digital İzmir Fair (https://ttidigital.izfas.com.tr/tr)

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.