22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

2013 EURASİA MOTO BİKE EXPO AÇILDI

Motosiklet ve bisiklet sektörünün kalbi 2013 Eurasia Moto Bike Expo’da atıyor

2013 EURASİA MOTO BİKE EXPO AÇILDI

01 Mart 2013 / 16:30

TURİZMİN SESİ


Dünya Fuar Yapım tarafından Yeşilköy’de bulunan İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen 2013 Eurasia Moto Bike Expo’da en yeni motosiklet ve bisiklet modellerinin yanı sıra nefes kesen şovlar da sergilenecek .Türkiye’nin tek motosiklet ve bisiklet fuarı olan 2013 Eurasia Moto Bike Expo (Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı), bugün başladı. 3 Mart Pazar akşamına kadar açık kalacak olan 2013 Eurasia Moto Bike Expo’da en yeni motosiklet ve bisiklet modellerinin yanı sıra Serbest Stil Motosiklet Dünya Şampiyonu Chris Pfeiffer ve bisiklet tutkunlarının yakından tanıdığı Thomas Ohler’in muhteşem gösterileri yer alacak.  Sektörün en büyük ve tek buluşması olan Moto Bike Expo’da motosiklet ve bisiklet tutkunlarının yakından takip ettiği kasklar, sürücü giysileri, gözlükler, montlar, eldivenler, botlar, çizmeler, lastikler, modifiye ve performans kitleri, özel yağlar ve katkı maddeleri dahil, pek çok aksesuar ve ekipman sergilenecek. 

2013-eurasia-moto-bike-expo1.jpg
 
MOTED, BİSED ve MOTODER destekliyor
Bu yıl beşincisi düzenlenen fuarı Motosiklet Endüstrisi Derneği (MOTED), Motosiklet Sanayicileri Derneği (MOTODER) ve Bisiklet Endüstrisi Derneği’nin (BİSED) yanı sıra çok sayıda kulüp de destekliyor. Yeşilköy’de bulunan İstanbul Fuar Merkezi’nin 9, 10 ve 11’inci salonlarında gerçekleşecek olan fuarın büyük ilgi görmesi bekleniyor. Eurasia Moto Bike Expo’yu motosiklet tutkusuyla bilinen Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı ve PTT Genel Müdürü Osman Tural da ziyaret etti.2013 Eurasia Moto Bike Expo’da motosiklet ve bisiklet sezonunun açılışının da yapılacağını belirten Dünya Fuar Yapım Genel Müdürü Murat Demirtaş, “Fuarı geçen yıl 70 bin kişi ziyaret etmişti. Bu yıl ziyaretçi sayısının 100 bini bulmasını bekliyoruz. Bu yıl beşincisini düzenlediğimiz fuarda 100 yeni motosiklet ve bisiklet modelinin ilk kez tanıtımı yapılacak” dedi. İki teker tutkunlarının yakından takip ettiği fuarın sektörün adeta buluşma noktası haline geldiğini ifade eden Demirtaş, sektörün önünü açan önemli kararların duyurusunun Eurasia Moto Bike Expo’da yapıldığını hatırlattı. 
 
Gösterileri kaçırmayın
Eurasia Moto Bike Expo bu yıl motosiklet ve bisiklet dünyasının yakından takip ettiği iki büyük ismi ağırlayacak. Serbest Stil Motosiklet Dünya Şampiyonu Chris Pfeiffer ve bisiklet tutkunlarının yakından tanıdığı Thomas Ohler muhteşem şovlarıyla adeta fuara gelenleri büyüleyecek. Yan yana yatan 33 kişinin üzerinden rampasız uzun atlama rekoru kıran Chris Pfeiffer’ın Eurasia Moto Bike Expo’daki şovu bugün saat 11.00’da, 14.00’da ve 16.00’da yer alacak. İmkânsız gibi görünen dönüş ve atlama hareketlerinden oluşan kombinasyonlarıyla izleyenleri büyüleyen Pfeiffer, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri ise saat 12.30’da, 14.30’da ve 16.30’da motosiklet tutkunlarının karşısına çıkacak. 
Muhteşem bisiklet şovlarıyla fuara damgasını vurmaya hazırlanan Thomas Ohler’in ilk gösterisi ise bugün saat 12.30’da yer alacak. Thomas Ohler’in saat 14.30 ve 16.30’da da birer gösterisi olacak. Yaptığı akrobasi hareketleriyle bisiklet severlerin büyük beğenisini kazanan Thomas Ohler’in bisiklet şovu Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri saat 12.00, 14.00 ve 16.00’da yer alacak. 
 
Hediyeler çekilişle sahibini bulacak
Bu yıl da Eurasia Moto Bike Expo’da hediye yağmuru yaşanacak. 2013 Eurasia Moto Bike Expo’ya gelen ziyaretçilere birer çekiliş bileti verilecek. 1 Nisan Pazartesi günü Noter huzurunda yapılacak çekiliş sonucunda bir kişi Ducati Monster motosiklet kazanırken, bir kişi Ghost marka, bir kişi de Bianchi marka bisikletin sahibi olacak. Yine yapılacak çekilişle bir kişiye Lapierre, bir kişiye de Carraro marka bisiklet hediye edilecek. 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.