22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

2014’E 12 ÜZÜM TANESİ VE 12 DİLEKLE GİRİN

Türk&Meksikalı bir aile tarafından işletilen ve orjinal tarifleriyle adını duyuran RANCHERO, 31 Aralık akşamına özel menü ve sürprizler hazırladı

2014’E 12 ÜZÜM TANESİ VE 12 DİLEKLE GİRİN

22 Aralık 2013 / 14:23


İstanbul’un her iki yakasında hizmet veren mekan, kökü Aztek ve Mayalara dayanan binlerce yıllık Meksika mutfağından klasik lezzetler eşliğinde misafirlerini ağırlıyor. Yılbaşını Ranchero’da geçirecekler, 2014’e Meksika usulü merhaba diyecek. Yüzyıllardır sürdürülen geleneğe göre, saatler 24.00’e yaklaşırken her biri yeni senenin aylarına karşılık gelen 12 üzüm tanesi yenilip, 12 dilek tutuluyor. 
 
ranchero,klasik-lezzetler,meksika-yemekleri-,2.jpg
 
Bu yılbaşını dışarıda kutlayacak olanlar, İstanbul’un gerçek Meksikalısı Ranchero’da unutulmaz bir lezzet deneyimi eşliğinde yeni seneye merhaba diyebilir. Ranchero, Nişantaşı Reasürans Çarşısı içinde yer alan geniş mekanında müşterilerine özel bir yılbaşı programı sunuyor. Meksika yemekleri ile başlayan gece, DJ müziği ve renkli kokteyller eşliğinde sabahın erken saatlerine dek sürecek yılbaşı partisi ile devam edecek. 
 
ranchero,klasik-lezzetler,meksika-yemekleri-,3.jpg
 
Yılbaşı eğlencesi, RANCHERO’da lezzet şölenine dönüşüyor…
Ranchero’nun yılbaşı mönüsünde başlangıç olarak Meksika’ya özgü bir çorba olan SOPA ELOTE yer alıyor. Soğuk Aralık akşamı içleri ısıtan bu yerel çorbaya, mevsim yeşilliklerinden oluşan ENSALADA VERDE isimli salata eşlik ediyor.
 
ranchero,klasik-lezzetler,meksika-yemekleri-,-4.jpg
 
Ranchero’da yılbaşı gecesi eğlencesini adeta bir lezzet şölenine çevirecek ana yemekte ise misafirler, tek bir seçenek yerine, Meksika mutfağının birbirinden orijinal yemekleri BURRITO CALIFORNIA, ENCHILADAS CHILANGAS, BROCHETAS DE POLLO, FAJITA veya TAMPIQUENA arasında tercih yapabiliyor. Yemeğin finalinde ise tatlı olarak elmalı profiterol yer alıyor. 
 
ranchero,klasik-lezzetler,meksika-yemekleri-,-5.jpg
 
Limitsiz yerli içkili yılbaşı mönüsü kişi başı 225 TL, limitsiz yabancı içkili yılbaşı mönüsü ise kişi başı 275 TL olan Ranchero’da yılbaşı programı 31 Aralık akşamı saat 21.00’de başlıyor. Rezervasyon yaptırmak isteyenler (0212) 219 85 50 numaralı telefonu arayabilir ya da  www.ranchero.com.tr adresini ziyaret edebilirler. 
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.