22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

2016 EDT EXPO’DA HOUSEKEEPERLAR YARIŞTI

Cengiz Küçükayvaz sundu, fuar ziyaretçileri dağıttı, housekeeperlar kıyasıya yarıştı

2016 EDT EXPO’da Housekeeperlar Yarıştı

24 Mart 2016 / 20:24

TURİZMİN SESİ

Ev dışı tüketim sektöründeki firmaların dördüncü kez buluştuğu 2016 EDT EXPO bu yıl Eczacıbaşı Profesyonel’in öncülüğünde bir ilke ev sahipliği yapıyor. Hijyen ve temizliğin önemine dikkat çeken “Housekeeperlar Yarışıyor” etkinliğinin ilki fuar ziyaretçileri ve otel görevlilerinin katılımıyla gerçekleşti. Fuar ziyaretçilerinin dağıttığı odaları düzenlemek için Housekeeperların kıyasıya mücadele ettiği yarışmanın sunuculuğunu ise Cengiz Küçükayvaz yaptı. 

Eczacıbaşı Profesyonel, her sene farklı yarışmalara ev sahipliği yapan EDT EXPO’da gerçekleştirdiği “Housekeeperlar Yarışıyor” etkinliği ile bir ilke imza attı. Fuar ilk defa Türkiye’nin önde gelen otellerinin kat hizmetleri sorumlularının kıyasıya mücadelesine sahne oldu. Hem oda temizliğinin turizm açısından hassas bir konu olduğuna dikkat çekmeyi, hem de temizlik ve hijyen konularının önemini hatırlatmayı amaçlayan yarışma eğlenceli ve öğretici bir etkinlik olarak katılımcılara keyifli dakikalar yaşattı. Tüm katılımcıların büyük hediyeler kazandığı yarışmanın sunuculuğunu ise oyunculuğu ve enerjisiyle herkesin beğenisini kazanan Cengiz Küçükayvaz yapıyor.
 
Eczacıbaşı Profesyonel ile en eğlenceli oda temizliği
İkincisi 25 Mart tarihinde gerçekleşecek yarışmada otel misafirlerinin kullanımına hazır olması gereken odaların en kısa sürede temizlik standartlarına uygun hale getirilmesi amaçlanıyor. Ev dışı tüketim sektöründeki tüm profesyonellerin bir araya geleceği fuarda düzenlenecek yarışmada ziyaretçiler odaları dağıtacak Housekeeperlar temizlik, hijyen ve düzen kurallarına uygun şekilde en hızlı sürede odaları hazırlayarak yarışmayı kazanmaya çalışıyor.“Housekeeperlar yarışıyor” etkinliğine katılarak müşterilerin konforlu ve temiz odalarda konaklamalarında emeği olan tüm Housekeeperlar jüri tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendiriliyor.
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.