22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

22 ÜLKE İÇİNDE BİRİNCİ OLDUK

ICSC ( Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi) 6-8 Nisan 2011 tarihleri arasında, İstanbul The Marmara Taksim Hotelde düzenlenen Avrupa pazarlama Konferansı sonrası 2011 ICSC Solal Pazarlama Ödülü Kazananlar (AB) açıklandı

22 ÜLKE İÇİNDE BİRİNCİ OLDUK

09 Nisan 2011 / 00:58

TURİZMİN SESİ


2011 yılı 22 Ülke 177 finalist AVM finalistlerin içinde pek çok Türkiye AVM leri mevcutdu. 7 kategoride verilen 7altın 21 gümüş ödül arasından FORUM İSTANBUL AVM altın KANYON AVM bir altın 1 gümüş AKMERKEZ AVM bir gümüş alarak ödül birincisi Ülke olmamızı sağladılar. Ödülleri Kanyon AVM adına Pazarlama Müdürü Çağla Gül, Forum İstanbul AVM adına Genel Müdür Joad Xaver, AKMERKEZ AVM adına Marka Müdürü Dr. Nur Ziyaoğlu Aytekin aldı.

Lang LaSalle Jones, Türkiye Pazarlama Müdürü Ülker Melek de olduğu Seçkin jüri arasında diger isimler ;Sofie Brammer Pazarlama Müdürü Steen & Strom Danimarka A / S, Danimarka, Frank Geuze Proje Yöneticisi, SCM Avrupa, Hollanda, CMD Pavel Hradec, Genel Müdür, Inter IKEA Merkezi Ceska Cumhuriyeti SRO, Çek Cumhuriyeti, Joan Roura Emlak Başkanı Desigual, İspanya, Barbara Somogyiova Uluslararası Satış Direktörü, Liste Moda Grup SPA, Kirsty Crawford Avrupa Pazarlama Müdürü, Satış Bölümü, DTZ, Birleşik Krallık, Loredana Maria Croicia Satış ve Pazarlama Direktörü, Baneasa Gelişmeler SRL, Romanya Marta Drzewiecka Pazarlama Müdürü, SCC Yönetimi Sp Hayvanat Bahçesi, PolonyaDr Filipa Fernandes Araştırma ve Yenilikçilik Başkanı, SES Alışveriş Merkezi, Avusturya Spar, Florence Ricou Bölge Müdürü, Multi Mall Yönetim Portekiz,Mauro Rossetti İtalya Genel Müdürü Ağ Propaganda SRL, Hans Van Laer Pazarlama Müdürü, CMD, SCMS (Alışveriş Merkezi Yönetim Hizmetleri), Belçika.

Jacques Sinke Yaptığı konuşmada "kampanyalara dijital ve sosyal medya entegrasyonu için eğilim belirgindir. Fırsatlar da tüketicileri hedef için bir platform olarak alışveriş merkezlerinde kullanmak isteyen markaların edilir dış sponsorluk gelirlerini güvence altına almak için ekiplerin pazarlama için artıyor. "dedi Bulunduğu bölgeye inkar edilemez boyutlarda Turizm ve ekonomi katma değeri olan yaşam merkezi haline dönüşen AVM ler yeniliklerini dinamikliğini sürdürmeye devam ediyor.
Çok interaktif geçen konferansda Jones Lang Lasalle Başkanı Avi Alkaş, Teknosa Genel Müdürü Mehmet Nane, Corio Türkiye Ceo Koray Özgül ve Koton Ceo Yılmaz Yılmaz”ın sunuları mükemmeldi. Yeni Trendlerin yeni paradigmaların yeni konseptlerin sunulduğu ve tartışmalı sorgulamalı geçen konferansta uygulamalı grublar halinde atölye çalışmaları yapıldı. Forum oluşturularak, yeni öneriler degerlendirmelere alındı.

8 Nisan 2011 de İstanbul!daki bir kaç AVM gezisi ile son buldu.
1957 yılında kurulan, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) alışveriş merkezi sektörünün global ticaret birliğidir. ABD, Kanada ve 80'den fazla diğer ülkelerde 60.000 üyeleri arasında alışveriş merkezi sahipleri, geliştiriciler, yöneticiler, pazarlama uzmanları, yatırımcılar, kredi kurumları, perakendeciler ve diğer profesyonellerin yanı sıra akademisyenler ve kamu görevlileri bulunmaktadır. Küresel sanayi ticaret birliği olarak, dünya çapında 25'ten fazla ulusal ve bölgesel alışveriş merkezi konseyleri bağlantılıdır.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.