22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

27. BURSA KEBAP EVİ AÇILDI

’nin Vialand Alışveriş Merkezi’ndeki şubesinin açılışını İç işleri Bakanı Muammer Güler gerçekleştirdi

27. BURSA KEBAP EVİ AÇILDI

27 Mayıs 2013 / 00:02

TURİZMİN SESİ


Bursa’dan yayılarak dünyaya açılan kebap lezzetini 2003 yılından beri müdavimlerine sunan Bursa Kebap Evi’nin  Vialand Alışveriş Merkezi’ndeki şubesinin açılışını İç işleri Bakanı  Muammer Güler gerçekleştirdi. Başbakan Yardımcısı ve Sivas milletvekili Ekrem Erdem’in kızı Zeynep Erdem tarafından franchisee’si alınan 27. Şube AVM’nin en iddialı markalarından biri… Dünyaca ünlü Bursa Kebabı’nı ve yörenin yemeklerini en orijinal haliyle müdavimlerine sunan Bursa Kebap Evi, Vialand Alışveriş Merkezi’nde 27. şubesini hizmete açtı. İç işleri Bakanı Muammer Güler’in gerçekleştirdiği açılışa  birçok Bakan ve milletvekilinin yansıra  gıda sektörünün önde gelen isimleri katıldı. Açılış sonrası yemek yiyen Muammer Güler “ sektörü ele geçiren yabancı fast-food markalarına rağmen Türk lezzetini ve kalitesini dünyaya tanıtmaya hazırlanan Bursa Kebap Evi’ni gönülden desteklediğini belirtti.

bursa-kebap-evi,-ic-isleri-bakani-muammer-guler,zeynep-erdem,sivas-milletvekili-ekrem-erdem,1.jpg

Bakan Güler,  “Bursa mutfağının Türk ve Osmanlı mutfağında önemli bir yeri var. Bu lezzetleri en orijinal hali ile sunan ve bunu bir konsept çerçevesinde büyütmeye hazırlanan Bursa Kebap Evi’ni gönülden tebrik ediyorum.  Artık Türk markaları da bu özel lezzetleri dünyaya tanıtmaya başladı. Bundan sonra ki hedef yurtdışında büyüyerek bir dünya markası olmak olmalıdır” şeklinde konuştu. Açılışı gerçekleştiren Bakana 24 ayar altından el yapımı özel bir vazo armağan edilirken heyete nar şurubu, Bursa’nın leziz zeytinyağı ve Bursa’yla ünlenen kestane şekerlerinden hediye edildi.İş dünyasından birçok ismin katıldığı açılışta Helvacı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Cem Helvacı, yıl sonuna kadar Bursa Kebap Evi bayi sayısını 40’a çıkarmayı hedeflediklerini belirtti. Türkiye’nin yanı sıra konsepte ve lezzete sadık kalabilecek her ülkede franchise sistemi ile yayılmaya sıcak baktıklarının bilgisini veren Helvacı, yerli ve yabancı yatırımcıların markayla şimdiden ilgilendiğini belirtirken, markaya güvenen ve işinin başında duran yatırımcılarla çalışmaya özen gösterdiklerinin altını çizdi. 

Bursa Kebap Evi Yılda Ortalama 3 Milyon Kişi Ağırlıyor… 
Omurgalı bir firma olmak adına ve Bursa kebabına duyulan saygı sebebiyle mönüye asla ekleme yapmayan Bursa Kebap Evi’nde orjinaline uygun olarak hazırlanan Bursa yemekleri sunuluyor. Her gün Bursa’dan getirilen pidelerden, keçi sütü ve kaya tuzu ile harmanlanan tereyağına, Bursa’dan gelen tava yoğurduna kadar tüm lezzetler özel olarak müşteriye sunuluyor. Doğal olarak yetiştirilmiş ve 1000 derecede közlenmiş Kütahya Simav domateslerinden elde edilen sos ile lezzetini bir kat daha kanıtlayan Bursa Kebap Evi, yılda ortalama 3 milyon kişiyi ağırlayarak gıda sektörüne yeni bir soluk kazandırmaya devam ediyor… http://www.bursakebapevi.com/
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.