22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

2.BOCCE TURNUVASINI SONY KAZANDI

Çağrı merkezleri arasında yapılan 2. Bocce Turnuvasında Sony takımı birinciliği kazanırken , turnuvayı ING Bank ikinci, Atos takımı ise üçüncü olarak bitirdi

2.BOCCE TURNUVASINI SONY KAZANDI

14 Mayıs 2013 / 10:58

TURİZMİN SESİ


Özgür Güvenç
İstanbul(Anayurt)- Bu yıl 17 takımın katıldığı Çağrı Merkezi çalışanlarına spor ve eğlenceyi bir arada sunan 2. Bocce Turnuvası, Bocce Bowling ve Dart Federasyonu’nun desteğiyle düzenlendi.Atos, ING Bank, Sony, CPP ve Telaris turnuvanın göz dolduran takımları oldular. Call Center Life ve Radyo Call Center’ın da destek verdiği  turnuvada çağrı merkezi çalışanları Bocce’nin alt disiplinlerinden Petank ile takım çalışması ve rekabeti aynı anda sunan bir deneyim yaşadılar. 
 
Kazananlara ödüllerini Bakırköy Belediye Başkan Yardımcısı Gülten Tozanlı ve Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu Başkanı Ahmet Recep Tekcan verdi. Ahmet Recep Tekcan  “Bocce, Türkiye’de yeni tanınan bir spor olmasına rağmen, 10 yıllık bir süre içinde dünya klasmanında üst sıralarda yer almaya başladı. Mersin’de yapılacak Akdeniz Oyunlarında da bu başarıyı sürdürmeyi amaçlıyoruz. Çağrı Merkezleri Arası Bocce Turnuvasında oynayan gençlerin herbiri milli sporcu olabilecek yeteneğe sahip. Bizler Federasyon olarak Bocce sporunda ülkemizi temsil edecek her gence maddi manevi destek vermeye hazırız. Bu turnuvaya olan desteğimiz de her zaman devam edecektir” dedi.
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.