22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

3. RUSSİAN OPEN TENİS TURNUVASI

3. Russian Open Tenis Turnuvası, Antalya Kızılağaç Bölgesi'ndeki Ali Bey Clup Manavgat ve Park Manavgat tesislerinde 200 Rus tenisçinin katılımı ile gerçekleşti

3. RUSSİAN OPEN TENİS TURNUVASI

13 Mayıs 2011 / 16:54

TURİZMİN SESİ
3. Russian Open Tenis Turnuvası, Manavgat'a bağlı Kızılağaç turizm bölgesinde bulunan Ali Bey Hotel's and Resorts'a bağlı Ali Bey Clup Manavgat ve Park Manavgat tesislerinde gerçekleşti. 1 - 10 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen turnuvaya 200'ün üzerinde Rus tenisçi katıldı.

On gün süren karşılaşmalar sonucunda 4 yıldır turnuvaya Sn: Petersburg'dan katılan Voloşın Ladimir, kupanın sahibi oldu.Ali Bey Clup Manavgat ve Park Manavgat tesisleri, ITF tarafından kalitesi tescillenmiş 62 toprak kortu ile her yıl pek çok turnuvaya ev sahipliği yapıyor.

Russian Open Turnuvası, her sene Mayıs ayında düzenleniyor. Rusya ve BDT ülkelerinde yapılan en büyük amatör Tenis Turnuvası. Russian Open katılımcıları; Rusyanın 15 farklı şehirden ayrıca Ukrayna, Kazakistan, İtalya, İngiltere, Norveç den geliyor. Russian Open “Amatör Tenis Turnuva”sı, ama bir çok detayları ile profesyonel turnuvalara benziyor, örneğin : Puan sıralaması, gruplar, kategoriler, final Turnuvası. Profosyonel tenis turnuvalarından farkı ise, katılımcılar kupa, para veya puan kazanmak amacı ile değil en sevdiği oyunun, Tenisin zevkini Ali Bey Club tesislerinin eşssiz tatil keyfi ile birleştirmek.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.