23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

4. YAŞINI KONUKLARIYLA KUTLADI

Holiday Check'in kriterlerine göre dünyanın en iyi “Aile Resort” otelleri arasında yer alan , Turizmde dünya markası Sunis Evren Beach Resort&Spa 4 yaşında

4. YAŞINI KONUKLARIYLA KUTLADI

22 Haziran 2013 / 11:23


Antalya’nın turistik bölgesi Manavgat’ın gözde tatil köylerinden biri olan Sunis Evren Beach Resort&Spa 4’ncü yaşını, otel misafirlerinin katıldığı görkemli bir gece ile kutladı.

holiday-check,sunis-evren-beach-resortspa,aile-resort,2.jpg

Sunis Hotels grubu bünyesinde faaliyet gösteren ve kurulduğundan bu yana Holiday Check’in, “En iyi Çift” ve “En iyi Aile Resort” otel kriterlerinde Türkiye’de 3000 otel içinde 1’nci, dünyada ise aynı kategoride ilk sıralarda çok sayıda ödülü bulunan ve özellikle Avrupalı turistlerin tercih ettiği Sunis Evren Beach Resort&Spa’nın 4’ncü yaş kutlaması o gece için süslenen havuz başında gerçekleşti.

holiday-check,sunis-evren-beach-resortspa,aile-resort,3.jpg
 
Sunis Hotels  Grubu yöneticileri, Sunis Evren Beach Resort &Spa Genel Müdürü Özer Göksu, grubun diğer otellerinden Sunis Kumköy Beach Resort&Spa Genel Müdürü Levent Şen ve Sunis Elita Beach Resort&Spa Genel Müdürü İsmail Hakkı Yılmaz’ın da katıldığı gecede, Hot-Live Music gurubu ve G-Star Dans Grubu canlı performans yaptı.
 
holiday-check,sunis-evren-beach-resortspa,aile-resort,35.jpg
 
Gecede Avrupalı misafirler müziğe tempo tutarak eşlik etti, dans grubunun performansı ile coştu.
 
holiday-check,sunis-evren-beach-resortspa,aile-resort,4.jpg
 
Sunis Evren Beach Resort&Spa’nın 4’ncü yaş günü pastası Sunis Hotel Gurubu otelleri genel müdürleri, otellerin üst düzey yöneticileri ve çalışanlar tarafından kesildi. Gecede yapılan çekiliş ile bir çift  Evren Beach Resort & Spa 'da iki kişilik  bir haftalık ücretsiz konaklama kazandı.
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.