22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

40.YIL.  INTRA’NIN 40 YILI

İNTRA Ertugrul Karaoğlu’nun yeni yıl için anlamlı duygusal ve umut dolu yazısı

40.yıl.  Intra’nın 40 yılı

31 Aralık 2020 Perşembe 12:17

TURİZMİN SESİ


Sevgili Dostlar
40 yıl...
Artık yetişkinleriz ancak gençliğimizin tazeliğinden hiçbir şey yitirmedik, Güvenilir ciddi profesyonelleriz ama hala işimizde çok eğleniyoruz,Titiz çalışan, sorumluluk üstlenmekten kaçınmayan, yenilikçi ve hala ilk günkü kadar enerjik bir ekibiz. 

intra-ertugrul-karaoglu-001.jpg1980'den bu yana - çok uzak görünen aslında bir anda geçen - uzun bir yolu katettik. Bu harika dönem bize başarılar, deneyimler, mutluluklar yaşattığı gibi, aynı süreç de yaşanılan zorluklar ve karışıklıklar yüzümüzdeki gülümsemeyi, heyecanımızı ve hevesimizi eksiltemedi.
 intra-ertugrul-karaoglu.jpg

40.yıl.  Intra’nın 40 yılı, işe tutkunun, Ertugrul’un turizmle, sizler ile olan 40 yılı…

40.yılımızı sizlerle  kutlamak, bu büyük mutluluğumuzu paylaşmak isterdik. Ancak pandemi süreci bizleri bunu yaşamaktan geçici olarak alıkoydu.

intra-ertugrul-karaoglu-002.jpg

Bu kutlamayı şimdilik  sadece ertelenen bir randevu olarak düşünelim. Hala birçok projemiz ve onları sizlerle geliştirme arzumuz var. Değerli ortaklar, meslektaşlar, arkadaşlar - bize her zaman inanan, Intra'ya güven gibi çok değerli bir armağan veren dostlar, sizlere binlerce teşekkür ederim. Yakında görüşecek, normal hayatımıza, iş ve ticaretimize, operasyonlarımıza döneceğiz. Heyecanımızı korudukça eskisinden de daha başarılı işlere birlikte imza atacağız. .

Mutlu yıllar.
Sevgiler,
Ertugrul Karaoglu
 
 

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.