22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

6. ACE OF M.I.C.E. EXHİBİTİON BY TURKİSH AİRLİNES TURİZM PROFESYONELLERİ İÇİN KAPILARINI AÇTI

Türkiye’nin ilk ve ‘’tek’’ etkinlik, toplantı ve kongre endüstrisi fuarı ACE of M.I.C.E. Exhibition by Turkish Airlines “Connecting Dots” mottosuyla altıncı defa global MICE endüstrisini ağırlıyor

6. ACE of M.I.C.E. Exhibition by Turkish Airlines Turizm Profesyonelleri için kapılarını açtı

20 Şubat 2019 Çarşamba 21:39

TURİZMİN SESİ


Etkinlik, toplantı ve kongre endüstrisi fuarı 6. ACE of M.I.C.E. Exhibition by Turkish Airlines, İstanbul Kongre Merkezi’nde başladı.

6.-ace-of-m.i.c.e.-exhibition-by-turkish-airlines,-turizm-medya-grubu-baskani-volkan-ataman.jpg

Fuarın açılış töreninde KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Fikri ATAOĞLU, İstanbul Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi USTA,  Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. BAĞLIKAYA, Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Vekili Onur GÖZET, İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bahadır YAŞIK, Rixos Hotelleri Yönetim Kurulu Başkanı Fettah TAMİNCE, Türk Hava Yolları Yurtiçi Satış Başkanı Emre MENEVŞE ve Turizm Medya Grubu Başkanı Volkan ATAMAN konuşma gerçekleştirdi.  

 

6.-ace-of-m.i.c.e.-exhibition-by-turkish-airlines,-turizm-medya-grubu-baskani-volkan-ataman-001.jpg

254 Uluslararası Firma, 500’den Fazla Profesyonel, 15.000’den Fazla Ziyaretçi aynı gün içinde bir araya geldi. Uluslararası Hosted Buyer Programı kapsamında yurtdışı pazarından katılacak 254 uluslararası nitelikli MICE profesyoneli ve 500’ün üzerinde yerel profesyonel,  fuar kapsamında katılımcı firmalarla B2B görüşme gerçekleştirecek. 3 gün boyunca, fuara 15.000’den fazla profesyonel ziyaretçinin katılım gösterecek. 

6.-ace-of-m.i.c.e.-exhibition-by-turkish-airlines,-turizm-medya-grubu-baskani-volkan-ataman-002.jpgEtkinlik ve Toplantı Bütçesi hacmi 20 Milyar TL’yi aşıyor
2019 yılı için Uluslararası Hosted Buyer programı kapsamında ağırlanacak firmaların yıllık etkinlik ve toplantı bütçesi 20 Milyar TL’yi aşarken, satın alıcılar ağırlıklı olarak Avrupa, Rusya, Hindistan  ve Asya ülkelerinden geliyor. 

6.-ace-of-m.i.c.e.-exhibition-by-turkish-airlines,-turizm-medya-grubu-baskani-volkan-ataman-003.jpg

Volkan Ataman: “6 yıldır ACE of M.I.C.E.’la nitelikli turizme katkı sağlıyoruz…” 
Turizm Medya Grubu Başkanı Volkan Ataman, açılış konuşmasında şu noktaların altını çizdi:“Büyük bir çaba ve emekle, her yıl Türkiye ve global MICE sektörünü bir araya getirerek ülkemiz ekonomisine büyük ölçüde katkı sağlıyoruz.

 

Bu yıla hazırlanırken, en büyük motivasyonumuz ülkemiz ve sektörümüzün bu alanda kalkınmasını sağlamaktı. Son 6 yıldır, ACE of M.I.C.E. fuarıyla nitelikli turizme büyük oranda katkı sağlıyoruz. 6 yılda, ACE of M.I.C.E. Exhibition by Turkish Airlines’ı 93.861 MICE profesyoneli ziyaret etti.

marriott-int.jpg

Uluslararası Hosted Buyer Programıyla 41 ülkeden 1179’den fazla incentive firmasını, PCO’ları, DMC’leri, uluslararası dernekleri ,kurumsal firmaları ve markaları ağırladık. Türkiye MICE endüstrisinden 2753 yerel satın alıcı fuarımız kapsamında ağırlandı. 6 yılda, toplamda 37.515 B2B görüşme gerçekleştirildi. Konferans programlarımızda ise 224 farklı oturumda dünyanın en ünlü markalarının üst düzey yöneticilerinden 304 yerli ve yabancı konuşmacı yer aldı.” Şeklinde konuştu.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.