22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

7.KENT VE YAŞAM ÖDÜLLERİ

Ekonomi Gazeteciler Dernek Başkanı Celal Toprak ile Leyla Üstel Çağatay'ın hazırlayıp sunduğu Kent ve Yaşam isimli program, Radyo Yasam Koordinatörü Mehmet Gözcü'nün projesiyle ödüllerini verdi

7.KENT VE YAŞAM ÖDÜLLERİ

29 Mayıs 2011 / 20:19

TURİZMİN SESİ-YILMAZ PARLAR


Radyo programlarına yep yeni bir anlayışla bilgi pınarı haline getiren, hem dinleyicilerin kültürünü artırırken zamanın geçtiğini hissetdirmeyecek kadar keyifli akışıyla, Ekonomi Gazeteciler Dernek Başkanı Celal Toprak ile Leyla Üstel Çağatay'ın hazırlayıp sunduğu Kent ve Yaşam isimli program, Radyo Yasam Koordinatörü Mehmet Gözcü'nün projesiyle ödüllerini verdi.

Çeşitli kategorilerde seçkin Jüri tarafından değerlendirilen 7 nci ödül töreni, yine değerli Eski Bakanları, Milletvekilleri, Belediye Başkanları, iş, sanat, spor, siyaset, dünyasının ünlü isimlerini, kamu kuruluş, STK yöneticilerini, bürokrat ve elit konukları biraraya getirdi. Hotel Armada'da tertiplenen törende EGD Başkanı Celal Toprak ve Radyo Yaşam Koordinatörü Mehmet Gözcü'nün açılış konuşmaları son derece güzel, sade, samimi, anlamlı idi.


Ekonomik yeşil büyüme, toplumsal refah ve çevrenin sürdürebilir içerikliğini kararlı tutumla sürdüren program yapımcıların, tüm topluma ilham kaynağı içeren Konuşmalardan sonra, yaşanabilir kentlerde ve mutlu insan hedefli motive edici özelliğini taşıyan programın Ödülleri verilmesine geçildi.

İlk ödül ''En Başarılı Yerel Yönetim Başkanı'' kategorisinde Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'e, İsrail'in İstanbul Başkonsolosu Moshe Kamhi tarafından verildi. Moshe Kamhi Balat'da büyümüş bir İstanbul'lu olarak memnuniyetini dile getirirken Mustafa Sarıgül “ Bu değerli ödülü tüm yerel yönetimde görev yapan arkadaşlarım adına alıyorum. Eğer bir başarı varsa O sadece benim değil tüm mesai arkadaşlarımla birliktedir. Kuşlar yalnız uçmazlar.”

Sürü halinde uçan kuş örneklemeside başarının mutluluğunu paylaşmasının büyüklüğü kadar güzeldi. Yılın Spor Adamı dalında ödüle layık görülen İBB kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ'a ödülü Ekonomi Gazetecileri Derneği başkanı Celal Toprak verdi. Göksel Gümüşdağ yaptığı konuşmada, “Az bütçe ve kadroyla bu sene Türkiye Kupası finalini oynama başarısını gösterbildeklerini ancak sadece futbolda değil, diğer spor dallarında da kurumsallaşmak için çalışıyoruz. Bütçemizi dengeledik. Birçok kulüpten daha iyi durumdayız ve bu istikrarı korumak için çalışacağız." Dedi. Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan gazeteci Nedim Şener 'en iyi gazeteci' ödülüne layık görüldü. Ödülü Şener adına Hürriyet gazetesi yazarı Vahap Munyar aldı.

Diğer kategoriler ve ödüller ''En İyi Tasarım Ödülü'' Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan'a, ''En Başarılı Sivil Toplum Kuruluşu Ödülü'' Malatyalı İşadamları Derneği Genel Başkanı Yunus Aktaş'a, ''En Güzel Sosyal Sorumluluk Ödülü'' Tuğba Özdinç'e, '''En İyi Yapı Ödülü'' de yüksek mimar Ömer Çamoğlu ile inşaat mühendisi İnanç Kabadayı'ya 'En Güçlü Yönetici Ödülü'' Bayegan Yönetim Kurulu Başkan Vekili Rüya Bayegan'a, verildi Rüya Bayegan “ Petrol içinde yüzen Ülkemizin bir petrol zengini olması şeklinde dileğini yansıttı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.