22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

7000 KAVRAM'LI VOKAL YAPTI

Kavram Eğitim Kurumları'nın 37'nci yıl etkinlikleri kapsamında 7 bin öğrenci Bostancı Gösteri Merkezi'nde Emre Aydın konseri için biraraya geldi

7000 KAVRAM'LI VOKAL YAPTI

19 Nisan 2011 / 18:21

TURİZMİN SESİ
7.000 öğrencinin ücretsiz katıldığı konserde Emre Aydın “Bugüne kadar 250'nin üstünde konser verdim,fakat hiçbiri beni bu kadar heyecanlandırmadı. Tüylerim ürperdi,ağlamamak için kendimi zor tutum ,bana ve orkestra arkadaşlarıma unutamayacağımız bir gün yaşattınız,bizi sizlerle bir araya getiren Kavram Dershaneleri'ne ve 2314 organizasyona çok teşekkür ederiz” dedi.

Emre Aydın'ın taklidi bile izdiham yarattı.
Konserin başlamasına saatler kala Bostancı gösteri Merkezi'ne gelen Emre Yılmaz adlı genç Emre Aydın'a benzerliği ile büyük ilgi topladı. Kavram'lı gençler bir anda yanlarında gördükleri Emre Aydın için çığlıklar attılar. Konsere girmek için bekleyen kalabalıktan bir kısım öğrenci kendisini Emre Aydın sanıp fofoğraf ve imza istedi.

Kavram Dershaneleri 37 yıl etkinlikleri devam edecek…
Konserin sonunda öğrencilerin gösterdiği ilgiden büyük mutlluk duyduğunu belirten Kavram Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Durmuş şunları söyledi: Bu yıl 37. Kuruluş yıldönümümüzü her yıl olduğu gibi gençlerle birlikte onların beğenileri doğrultusunda kutluyoruz. Kavram Eğitim Kurumlar'nda 45 bin öğrencinin katılımıyla yapılan ankette öğrencilerimizin en çok görmek istedikleri isim olarak Emre Aydın seçildi. Biz de Emre Aydın'ı 3 Mayıs'ta Profilo Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek 17. Kavram Olimpiyatları'nda aramızda görmek istedik. O da sağolsun bizleri kırmadı muhteşem bir organizasyona birlikte imza attık. Ayrıca bu organizasyonda yüzlerce öğrenciye verdiğimiz burslarla gençlerimize eğlenmenin yanısıra eğitim imkanı da sağlamış olduk”
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.