23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

9 AYA VARAN VADE FARKSIZ TAKSİTLE TATİL MÜMKÜN!

Tatil için son çağrı! Tatilsepeti yüzde 50’ye varan indirim, en fazla banka kampanyası ve 9 aya varan vade farksız taksit seçeneği ile öne çıkıyor

9 aya varan vade farksız taksitle tatil mümkün!

18 Ağustos 2024 Pazar 10:43

TURİZMİN SESİ


Platformda tatil planlayanlar için ayrıca yüzde 25 ön ödeme, ücretsiz iptal seçeneği,  2 çocuk ücretsiz, ‘1 gecen bizden’ gibi birden çok avantaj da mevcut Seyahat ve konaklamada sunulan taksit avantajları, tüketiciye büyük kolaylık sağlıyor. Türkiye’nin en büyük envantere sahip online turizm platformu Tatilsepeti’nde vade farkı olmadan 9 aya varan taksitlerle tatil yapmak mümkün. Tatil sepeti her bölgeye ve her bütçeye özel tatil fırsatları sunarken, aynı zamanda en fazla banka kampanyası kolaylığı ve en çok ödeme seçeneğine sahip adreslerden biri olarak da öne çıkıyor. Yaz bitmeden ‘’Tatil için son çağrı’’ sloganıyla duyurulan kampanya kapsamında tatil severler için birden fazla avantaj da mevcut. Tatilcilere yüzde 25 ön ödeme ve 72 saate varan ücretsiz iptal seçeneğinin yanı sıra ‘2 çocuk ücretsiz’ ve ‘1 gecen bizden’ fırsatları da sunuluyor. 

Ayda 5 bin lira taksitle ultra her şey dahil tatil!
Tatilsepeti çeşitli tatil konseptleri ve geniş otel envanteri arasından yüzde 50’ye varan indirimlerle de dikkat çekiyor. Örneğin 4 kişilik bir aile aylık 5 bin lira taksit ödeyerek Antalya’da ultra her şey dahil bir tatil yapabiliyor. Tatilsepeti’nde sadece üyelerin faydalanabildiği kişiye özel kampanyalar da bulunuyor, bu kampanyalar kapsamında üyelerin hesaplarına kişiye özel kuponlar, indirimler tanımlanıyor.

 

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.