22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ACCOR AKADEMİ 25.YILINI KUTLUYOR

Accor Akademi yenilikçi, geniş kapsamlı e-öğrenim modülünü Fransız Konaklama Endüstrisi Eğitim Fonu (FAFIH) ile birlikte kullanıma sunuyor

ACCOR AKADEMİ 25.YILINI KUTLUYOR

09 Şubat 2011 / 16:33

TURİZMİN SESİ
Turizmde eğitilmiş personelin önemini benimseyen Accor grubu 1985 yılında kurumsal üniversitesini kurdu. Bu yatırımıyla Avrupa'da hizmet sektöründe kendisine bağlı bir eğitim merkezi olan ilk şirkettir. 25. yılında Accor Akademi her yıl 135,000 öğrenciyi 120 değişik dalda, Auckland, Bangkok, Brüksel, Budapeşte, Carrollton, Kazablanka, Dubai, Evry, Londra, Madrid, Milan, Münih, Quebec City, Sao Paulo, Schiphol ve Sydney deki akademilerinde eğitiyor. Her akademi kendi bölgesindeki otel ve sektörlerin ihtiyacına göre oluşturulmuş modüllere de sahip. Accor akademi yeni açacağı 5 şube ile 2015'te 21 okulda eğitim vermeyi hedefliyor.

Accor Akademi grubun büyümesini desteklemeyi, çalışanların yeteneklerini geliştirmeyi ve kurumsal kültürü sağlamlaştırmayı amaç edinmiştir. Accor Akademi yöneticisi Laurence Caron akademiyi şöyle anlatıyor. 'Accor akademi grup için bir güç, otel yöneticileri için bir avantaj sağmaktadır. Burada eğitim alan herkes spesifik örnekler üzerinde uygulamalı eğitim alıp bunu diğer firmalar için çalışan insanlar ile paylaşarak bu yönlerini de geliştirirler'.

Türkiye Accor otelleri , Novotel Istanbul , Novotel Trabzon , Novotel Gaziantep , Novotel Kayseri ve ibis Istanbul , ibis Eskişehir , ibis Gaziantep , ibis Kayseri son olarak gruba eklenen ibis Bursa çalışanları ve Accor genel müdürlük çalışanları da Accor Akademi ile yeteneklerini geliştirerek Türk turizmine katkı sağlamaktadır, Accor Akademisi'nin global ve merkezci olmayan ağı, yenilikçi, değişen ve iş-odaklı modülleri işçi ve grup sadakatini artırmak adına güç ve avantaj sağlar.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.