22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ACCOR’DAN GAZİANTAP’E İKİ YENİ OTEL

AKFEN GYO ve ACCOR işbirliğinin Gaziantep'te gerçekleştirdiği Novotel ve ibis Otel 6 Mart 2010'da Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek'in katılımıyla açıldı

ACCOR’DAN GAZİANTAP’E İKİ YENİ OTEL

06 Mart 2010 / 23:40

TURİZMİN SESİ


Avrupa'nın lider, dünyanın ise üçüncü büyük otelcilik grubu “ACCOR Hotels” ile stratejik iş ortaklığının temelini ilk olarak İstanbul'da atan AKFEN GYO, özellikle Türkiye genelinde iş amaçlı seyahat eden kesime yönelik, yüksek kalitede hizmet veren uluslararası otel zinciri projelerine imza atmaya devam ediyor. Bu hedef doğrultusunda ACCOR ile yaratılan sinerjiyi Anadolu'ya taşıyor. Eskişehir ve Trabzon'un ardından Mart ayı içinde açılacak Gaziantep Novotel ve ibis Otel ile Kayseri Novotel ve ibis Otel, inşaatı devam etmekte olan Bursa ibis Otel ve planlama aşamasında olan İstanbul ibis Esenyurt ile birlikte toplam otel sayısını 11'e çıkarıyor.

AKFEN GYO'nun ACCOR Hotels ile işbirliği, ACCOR gibi global bir devin Türkiye pazarına girişi ve yarattığı önemli bölgesel istihdam açısından da büyük önem taşıyor. Bu birliktelikte; Akfen GYO'nun bugüne kadar gerçekleştirdiği yatırımlarıyla birlikte, ACCOR'da Türkiye otellerinde 400'ün üzerinde kişiye istihdam sağladı.

AKFEN GYO, bu otelleri mimari, iç-dış dekorasyon ve donanım anlamında ACCOR'un uluslararası standartlarına uygun olacak şekilde tamamlıyor, ACCOR'da 40 yılı aşkın otelcilik tecrübesini uluslararası kalite anlayışını Gaziantep'e taşıyor.

90 ülkede 4.100'den fazla otelin işletmeciliğini üstlenen ve dünyada 150.000 çalışanı bulunan, Sofitel, Pullman, M Gallery, Novotel, Mercure, Suitehotel, Adagio, Ibis, All Seasons, Motel 6, Red Roof Inn, Etap, Formula 1 markaları ile bir yıldızlıdan beş yıldızlıya kadar oluşturduğu geniş yelpazesiyle dünya otelcilik devi “ACCOR Hotels” işlettiği NOVOTEL ve IBIS konseptlerine paralel olarak bulunduğu bölgelerde uygun fiyatla kaliteli hizmet verilmesine olanak sağlıyor.

Zincirin Gaziantep'teki bu yeni halkaları ile Akfen GYO ve ACCOR stratejik ortaklığı işletmede olan oda sayısını 1312'ye ulaştırıyor. Çok sayıda otel yatırımını kapsayan bu birliktelik Mart ayı içinde hizmete girecek Novotel Kayseri ve ibis Otel Kayseri ile devam ediyor. İnşaatı hızla yükselen Bursa Ibis Otel de sırada…AKFEN GYO ve ACCOR yatırımlarıyla Türkiye ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyor.

NOVOTEL GAZİANTEP
Dünyanın en büyük otel zincirlerinden NOVOTEL, 58 ülkede 400'den fazla oteli ile hizmet veriyor.Novotel markası, Gaziantep'i kendi kategorisinde yepyeni bir hizmet anlayışı ile tanıştıracak. 4 yıldızlı Novotel Gaziantep , 06 Mart 2010'da kapılarını açıyor.

Uluslararası standartlarda gerçek bir 4 yıldızlı marka olan Novotel, görünüş ve gösterişte hiçbir abartıya izin vermeden son derece yalın ve modern bir dekorasyon konsepti ile, misafirlerin konforunu maksimize etmeye yönelik her türlü detayın düşünüldüğü etkin mekan tasarımları, modern teknolojik alt yapısı ve maksimum servis anlayışı ile misafirlere bir otelde kendilerini evlerinin doğallığında olduğu kadar rahat hissettirecek her türlü ihtiyaçların eksiksiz karşılandığı, eşsiz bir otel ortamı sunuyor.

Belki de evinizdeki odanızdan bile daha fazla rahat edebileceğiniz ergonomik bir yaklaşımla tasarlanmış 92 “ Novation oda”sı ve 4 “ Novation Suit”i, 650 kişiye kadar toplantılara ev sahipliği yapabilecek tam donanımlı 5 toplantı salonu, seyahat ederken dünya ile bağlantıyı kaybetmemeniz için, en son teknolojiye sahip iş merkezi, odalarda hızlı internet, genel kullanım alanlarında kablosuz internet erişimi, daima “fit” olmanız için spor salonu, ve açık yüzme havuzu; yine yepyeni bir yaklaşımla, istediğiniz yemeği otelin Nov'Gaia Restoranı ve Barı veya oda servisinden alabilmenize imkan veren açık bir yiyecek/içecek hizmet anlayışı ve her şeyden önemlisi; iyi eğitimli, genç, dinamik ve güleryüzlü Novotel personeli ile Novotel Gaziantep , Gaziantep'i uluslararası kalite ile tanıştırıyor.

Sunduğu hizmetler ile hem iş dünyasına hem de ailelere hitap eden Novotel, özellikle çocuklara verdiği önemi yurtdışında çok iyi bilinen “Novotel Aile Politikası” ile ispatlıyor. Novotel'de 16 yaşından küçük iki çocuk, anne babasının veya büyükanne-büyükbabasının odasında kahvaltı dahil ücretsiz konaklayabiliyor. Eğer aynı odada kalmayı değil de, ikinci bir oda almayı tercih ederseniz, oda fiyatınızın sadece % 50'sini ödeyerek çocuklarınızı 2.odaya alabiliyorsunuz.

İBİS GAZİANTEP
“ibis ” dünyada 36 ülkedeki 800 otelinde çok büyük bir başarı grafiği ile hizmet veriyor.
Etkin ve farklı personel politikaları ile kendi personelinin geleceğine büyük yatırımlar yaparken, misafirlerine çok uygun fiyatlara çok yüksek kalitede bir ürün ve servis sunan ve kendi kategorisinde rakipsiz olan Ibis Gaziantep, 177 odası ile 06 Mart 2010'da Gaziantep merkez'deki muhteşem otelinde ilk konuklarını ağırlamaya başladı.

Ibis Gaziantep hiçbir yerde olmayan bir uygulama ile, Türkiye'de ilk defa günlük oda satış fiyatları otelin önünde büyük rakamlarla ilan ediliyor, yani herhangi bir kaynaktan daha ucuz veya daha pahalı aldım diye bir endişe yok. Kapıda yazılı fiyat ne ise, herkes o gün otele girerken aynı fiyatı ödüyor.

Grubun başarısı çok büyük oranda standardizasyonda saklı. Son derece titizlikle belirlenmiş ve dünyanın her yerinde harfiyen uygulanan, takip edilen ürün ve servis standartları, personel için yapılan yatırımlar ve personele verilen önem sayesinde, her zaman yüksek kalite yakalanabiliyor ve sürdürülebiliyor.

Ibis Gaziantep ve Mart ayı içerisinde hizmete girecek olan Ibis Kayseri 'in odaları, Ibis'in “Coquelicot -Gelincik” adlı en son oda konseptinde hazırlanmış. İçinde plazma TV'den kasa ve hızlı internete kadar her türlü konforun düşünüldüğü, misafirlerini maksimum seviyede rahat ettirmeye yönelik olarak tasarlanmış odalara sahip olan Ibis otellerinden her an güleryüzlü hizmet alabiliyorsunuz .

Odalarındaki konforun yanı sıra, 24 saat hizmet alabileceğiniz bir oda servisi değil ama “snack servisi” var. Günün hangi saatinde açlık hissederseniz hissedin, resepsiyona siparişinizi verip, hazır olduğunda resepsiyondan alabiliyorsunuz. Ibis markasına özel bir uygulama olan “erken kahvaltı” servisi, sabah 04:00'den itibaren başlıyor. Odalarda minibar değil ama mini buzdolapları mevcut. İstediğiniz içeceği, resepsiyondan temin edip dolaba koyabilirsiniz. İbis Gaziantep 'te çamaşır ve kuru temizleme servisinin yanı sıra kendi ütülerinizi yapabilmeniz için özel bir ütü odası bile düşünülmüş. Ve tüm bu servislere, çok uygun fiyatlara, ödediğiniz fiyatın en iyi fiyat olduğundan emin olarak, gönül rahatlığıyla sahip oluyorsunuz.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.