27 Temmuz 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya30°C
  • Ankara28°C

ADANA HİLTONSA’DA SERİNLETEN KEYİF

Yazın sıcak günlerinin yaşandığı bugünlerde Adana HiltonSA, sıcaktan bunalanlara birbirinden lezzetli yiyecek ve içecekler eşliğinde havuz keyfi sunuyor

ADANA HİLTONSA’DA SERİNLETEN  KEYİF

07 Eylül 2011 / 20:43

TURİZMİN SESİ
Seyhan Nehri manzaralı havuzu ile Adana HiltonSA her yaz olduğu gibi bu yaz da misafirlerine serin günler yaşatıyor. Adana HiltonSA, havuz başında yer alan zengin barı ile buz gibi naneli limonatadan portakal ve muzlu smoothye, ananas, çilek ve muzlu smoothyden tropical meyvelerden hazırlanan meyve suları ve frozenlara kadar birbirinden ferahlatıcı içecekler sunuyor. Birbirinden lezzetli bu içeceklere bir Hilton klasiği olan enfes Hilton Burger ve Clup Sandviç ile taze salata ve çeşit çeşit dondurmalar eşlik ediyor.

'Hilton' kalitesinin 85 TL ödenerek doyasıya yaşandığı Adana HiltonSA'da, havuz keyfinin yanı sıra Sağlık Kulübü'nün fitness salonu, hamam ve saunalarından da yararlanmak mümkün. Çocuk bölümü de bulunan Adana HiltonSA havuzuna aileleriyle birlikte gelen minikler, kendi havuzlarında eğlenceli vakit geçiriyor. Adana HiltonSA, hem hafta sonu tatil keyfi yaşamak isteyen hem de yoğun geçen bir günün ardından stres atmak isteyen konuklarını bekliyor.

Detaylı bilgi ve rezervasyon için;
Adana HiltonSA
0322 355 50 00
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.