22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ADIOS İLE 7 GÜN 24 SAAT SEYAHAT BİLGİSİ

Yapı Kredi'nin seyahat kartı adios, iPhone'a özel Türkçe uygulaması ile seyahate ilişkin tüm bilgilere 7 gün 24 saat ulaşma imkanı sunuyor

ADIOS İLE 7 GÜN 24 SAAT SEYAHAT BİLGİSİ

21 Mayıs 2011 / 17:52

TURİZMİN SESİ


Yapı Kredi'nin seyahat kartı adios, iPhone'a özel Türkçe seyahat uygulamasını hayata geçirdi. iPhone üzerinde çalışan “adios uygulaması” sayesinde Yapı Kredi Seyahat Hattı'yla bağlantı kurarak diledikleri havayolu ve uçuş destinasyonu için bilet satın alabilen adios kullanıcıları, tüm kampanyalar ile ilgili detaylı bilgiye de kolaylıkla erişebiliyor.

iPhone uygulamasını kullanarak tüm seyahat tarihlerini, notlarını, fotoğraflarını, videolarını kaydedebilen adios sahipleri, ayrıca ajandalarını Facebook, Twitter ve e-mail hesapları üzerinden diledikleri kişiyle paylaşabiliyor.

Havalimanı bilgilerini tıklayarak, tüm Türkiye'deki havalimanlarının iç ve dış hatlar geliş-gidiş uçuş bilgilerine ulaşılmasını da sağlayan uygulama ile adios'a kolayca başvuru yapılabiliyor. Tek bir tuşla tüm bu hizmetlerinden yararlanma imkanı sunan adios uygulaması, App Store'dan ücretsiz olarak yüklenebiliyor.

Etiketler: , ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.