22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ADIOS İLE UZAKDOĞU SEYAHATLERİ

Yapı Kredi'nin seyahat kartları adios ve adios Premium, Uzakdoğu'da egzotik tur fırsatları sunuyor

ADIOS İLE UZAKDOĞU SEYAHATLERİ

11 Mart 2012 / 09:19

TURİZMİN SESİ
HABER MERKEZİ-Yapı Kredi'nin bedavaya seyahat ettiren kredi kartları adios ve adios Premium, Singapur Havayolları işbirliği ile kart sahiplerini Uzak Doğu'nun egzotik yerlerine götürüyor. Adios ve adios Premium sahipleri, 20 Nisan'a kadar Bali, Bangkok, Koh Samui, Phuket ve Singapur'u kapsayan yedi farklı tur paketini 599 TL'den başlayan puanlarla satın alabiliyor. Ayrıca kart sahiplerine ister puanla, ister parayla isterlerse de hem puan hem de para ile olmak üzere 3 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Singapur Havayolları'nın ayrıcalıklı uçuş konforunu sunan seyahat paketlerinde, konaklamalar bölgenin önde gelen 4 ve 5 yıldızlı otellerinde gerçekleşiyor. Transfer ücretlerinin de dahil olduğu seyahat paketleri 20 Şubat - 31 Ekim 2012 tarihleri arasında kullanılabiliyor.

Kart sahipleri, Uzakdoğu konaklama paketi fırsatından yararlanmak için 444 0 444 Yapı Kredi Seyahat Hattı'nı arayarak işlemlerini yapabiliyorlar.

Ayrıca seyahatlerini Yapı Kredi Seyahat Hattı'nı arayarak planlayan adios ve adios Premium sahipleri kişiye özel seyahat planlama, sıra dışı destinasyon hizmetlerinden faydalanabiliyor. Bunlara ek olarak Yapı Kredi Seyahat Hattı aracılığıyla yapılan ödemelerde, farklı ödeme ayrıcalıkları da sunuluyor. Kart sahipleri uçak biletlerinde 8 taksit, diğer seyahat harcamalarında 12 aya varan taksit imkanından yararlanırken, yapılan seyahat harcamalarında ise yüzde 2 puan kazanıyor. Kazandıkları puanları ise kampanya haricinde araç kiralama, uçak bileti, yurt içi otobüs bileti, tur, konaklama gibi tüm seyahat harcamaları için kullanabiliyor.

ADİOS'UN ÖZELLİKLERİ
Yapı Kredi'nin bedavaya seyahat ettiren kartı adios ile kazanılan puanlar uçak yolculuklarının yanı sıra kara ve deniz ulaşımından araç kiralamaya, otel konaklamalarından tur paketi satın almaya kadar seyahat ile ilgili her türlü harcamada kullanılabiliyor. Worldcard'ın tüm özelliklerine sahip olan ve tüm kampanyalarından yararlanılan adios'ta, günlük alışverişlerden ve kampanyalardan kazanılan puanlar seyahat için kullanıldığında 5 kata kadar daha değerli hale geliyor. Ayrıca puanların seyahat harcamalarına yetmediği anlarda, Avanspuan fırsatı ile seyahat harcamaları beklemeden yapılabiliyor. Puanlar ile alınan uçak biletleri için ayrıca alan vergisi ödemeyen adios sahipleri 100 TL ve üzeri duty freeler dahil tüm yurtdışı alışverişlerinde taksit fırsatlarından da yararlanabiliyorlar.

adios sahipleri ayrıca Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ndeki World Lounge'un yanı sıra Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki Yapı Kredi Valet Parking hizmetinden ve Yapı Kredi Shuttle ile indirimli havalimanı transferlerinden faydalanabiliyor. adios'un sunduğu seyahat sigortası sayesinde, puanlar ile alınan uçak biletlerinde vize işlemleri için talep edilen sigorta poliçesinin ayrıca alınmasına gerek kalmıyor.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.