25 Ekim 2024
  • İzmir21°C
  • İstanbul19°C
  • Antalya25°C
  • Ankara18°C

AĞAOĞLU ULUDAĞ SİZLERİ BEKLİYOR

Sömestr tatilini doyasıya eğlenerek ve dinlenerek geçirmek isteyen tatilcilerin ilk tercihi, bu sezon da Ağaoğlu Uludağ My Resort olacak.

AĞAOĞLU ULUDAĞ SİZLERİ BEKLİYOR

13 Ocak 2010 / 19:29

TURİZMİN SESİ


Ağaoğlu Uludağ My Resort Otel, kış turizminin vazgeçilmez mekânlarından ''beyaz cennet'' Uludağ'da unutulmaz bir sömestr tatili yaşamak isteyenleri bekliyor. Sömestr tatilini kış sporlarını yaparak geçirmek, hem karın keyfini sürmek hem de yorgunluğunu atmak isteyenlerin ilk tercihlerinden olan Ağaoğlu Uludağ My Resort, yeni sezona tüm hızıyla giriyor.

Eğlence, keyif ve sporla içiçe bir tatil fırsatı sunan Ağaoğlu Uludağ My Resort, tatilciler için sınırsız herşey dahil konaklamanın yanında, eğlenceli partiler ve kar sporlarından oluşan bir program sunuyor.

Yoğun iş temposu ya da ders programı ardından tatili bekleyen aileler için dopdolu sömestr programı hazırlayan Ağaoğlu Uludağ My Resort'ta, herşey dahil konaklama paketinde, sabah kahvaltısıyla başlayan yiyecek&içecek servisi, gece 24:00'e kadar uzun bir zaman diliminde muhteşem lezzetler ile hizmetinizde. Yüzme havuzları, sauna, mini club, açık büfe sabah kahvaltısı, geç kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri, gece çorbası, lobbyde snack servis, kuru pastalı 5 çayı ikramı, 07:30-24:00 saatleri arası otel içerisinde alınan tüm yerli alkollü ve alkolsüz içecekler ücrete dahil olan servisler.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.