22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

“AĞRINIZ VARSA ÇÖZÜMÜ DE VAR”

Dr. Chet Collins; “Türkiye’de en büyük şikayet omuz, sırt ve boyun ağrısı” Kendi geliştirdiği ve uyguladığı,“Hareket Onarım Terapisi” ile dünya fizyoterapi literatürüne girdi, sihirli elleri ile dünya çapında ağrılara şifa oldu

“AĞRINIZ VARSA ÇÖZÜMÜ DE VAR”

20 Ekim 2014 / 11:30

TURİZMİN SESİ

Türkiye’nin ilk ve tek, Avrupa’nın en donanımlı destinasyon Spa’larından Richmond Nua, kendi geliştirdiği “Hareket Onarım Terapisi” ile dünya fizyoterapi literatürüne giren Dr.Chet Collins’i büyük talep üzerine tekrar ağırlıyor. “Sihirli Eller” lakaplı Amerikalı fizyoterapist, ağrı terapilerini 9 Kasım’a kadar iyi yaşam alanında dünyadaki tüm yenilikleri ve gelişmeleri takip ederek misafirlerine sunan Richmond Nua Wellness Spa’da sürdürecek. Randevu usulü ile hastalarının dertlerine derman olan Dr.Chet Collins, 3-7 Kasım tarihleri arasında İstanbul’ a gelerek terapilerine Richmond İstanbul’da devam edecek. 

 
dr.chet-collins,-hareket-onarim-terapisi,dunya-fizyoterapi-literatu,sihirli-elleri-,2.jpg
 
“Vücudumuz için yapmamız gereken tek şey egzersiz”
Sihirli elleriyle kas ve iskelet sistemindeki sorunları bulup etkili bir şekilde tedavi ederek ağrılarla vedalaştıran fizyoterapist Dr.Chet Collins, Türkiye’deki hastalarının kendisine genellikle omuz, sırt ve boyun şikayeti ile başvurduğunu söyledi. Bu tür şikayetlerin en büyük sebebinin fiziksel aktivite azlığı olduğuna değinen Dr. Collins; “Unutmayın ki vücudumuz strese göre değişim geçiriyor.Vücudumuz için yapmamız gereken tek şey vücudumuzu kuvvetlendirmek. Her hastama söylediğim bu; hareket edin” dedi.
 
Hareket Onarım Terapisi nedir?
Vücudun hareketine ve fonksiyonuna göre anormal olan sınırlamaları düzeltmeye odaklı, detaylı ve derin doku manipülasyonu, parmak baskısı ve eklem hareketlerinin eşsiz bir bileşimidir. Terapi, detaylı bir doku düzenleme, hafif dokunuşlar ve parmak basınçları ile her hastanın ihtiyacına göre değişen eklem hareketlerinin dengeli bir kombinasyonundan oluşuyor. Pek çok kronik kas ağrısı, hareketin kısıtlanması sonucu kaslarda oluşan anormal stres yüzünden meydana geliyor. Doğru hareket edebilme sağlandığında, stres azalır, hasta hareket edebilir ve kaslarını acı çekmeden kullanabilir. Hareket Onarım Terapisi ağrıyı azaltabilir ve tedavi edici egzersizler ağrının geri gelmesini engeller.“Ağrınız varsa, çözümü de var” sloganıyla Richmond Nua’ya gelen fizyoterapist Dr.Chet Collins’in sihirli ellerinden şifa bulmak için Nua’ya davetlisiniz.
 
Richmond Nua Wellness Spa 0 264 582 21 00 | www.richmondnua.com
Richmond İstanbul 0 212 252 54 60 İstiklal Cad. No:227 TünelBeyoğlu
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.