22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

AĞVA’NIN EN ROMANTİK OTELİ AĞVA NEHİR EVİ

Bulduğu ilk fırsatta tatil yapmaya kaçan insanlar, bu hayatı en güzel yaşayanlardır

Ağva’nın En Romantik Oteli Ağva Nehir Evi

15 Nisan 2022 Cuma 16:06

TURİZMİN SESİ


Öyle ya, her zaman bir tatil çantası olmalı insanın ve kapının arkasında durmalıdır. Bir anda kafaya esince, hemen gidebilmek de bir maharet ister. Biraz da hayata kafa tutmaktır bu, hayatı ben yaşıyorum demek, hayat beni yaşamıyor demek… Tatili herkesle planlamak zordur. Sevdiğiniz insanla, her anı değerlendirerek bir yolculuğa çıkabilmelisiniz. Şile Ağva’da böyle bir mekân mevcuttur, Ağva oteli arayanlar için,  önce sizi ve sevdiklerinizi önemseyen bir butik otel… Ağva Nehir Evi, her türlü organizasyonda size yardımcı olur, hafta sonu esen tatil keyfiniz için, ya da balayı tatilleriniz için… Ağva otelleri arasında özel bir yere sahiptir.  Sizin için özel olan insanla, güzel vakit geçirmek her zaman Ağva Nehir Evi’nde mümkündür.

Ağva’nın En Romantik Oteli

Nehir kenarında yapılan tatiller, çok sıcak ve samimidir. Sizde Ağva romantik otel mi arıyorsunuz? Sizi birbirinize bağlayan ve unutamayacağınız tatiller yapmak için tek bir telefonla rezervasyon yaptırabilirsiniz. Ağva Nehir Evi için Ağva’nın en romantik oteli desek abartmış olmayız. En sevdiğiniz insanla planladığınız her organizasyon sizi burada mutlu eder ve unutulmaz bir anı olarak kalır.

Araba Yok, Yürümeye Geldik

Şöyle güzel serpme bir kahvaltı olmadan güne başlamak olmaz değil mi? Bütün gün Ağva’da gezmek için size enerji lazımdır. Son derece mükellef bir kahvaltının ardından, doğa yürüyüşüne ne dersiniz. Bizce arabanızı bir kenara koyun, burada ihtiyacınız olan şey araba değil iyi bir spor ayakkabıdır. Gitmeyi planladığınız her yere yürüyerek gidebilir, tam anlamıyla yürümeye doyabilirsiniz. Hem şöyle el ele yürümenin ve sohbet etmenin keyfi hiçbir yerde yok…

Tekne Turları İle Nehirde Gezi

Göksu Nehri dibinde olan otel, size her zaman nehir turlarına katılabilme imkânı sunuyor. Ücretli olarak yapılan bu turlarla, tekneden otururken, farklı bir perspektiften nehre bakmak terapi gibi gelebilir. Masmavi nehirde, bu keyfi mutlaka denemelisiniz.

Bisiklet Olmazsa Tatil Olur Mu?

Otele ait iki kara bisikleti ve deniz bisikleti var, çift olarak çok güzel bir etkinlikle bisiklet parkurlarında dolaşabilir keyif alabilirsiniz. Otelin bisikletlerini kontenjan durumuna göre ücretsiz bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Bisikletinize atlayın hem birbirinizle hem de mavi ve yeşille yarışın. Bakalım kim kazanacak?

Karadeniz’in Kuralıdır Yüzmek

Romantik bir tatili, yüzmeden bitiremezsiniz değil mi? Otel, Kilimli Koyu’na yakın, araçla ulaşım sağlayabilirsiniz. Ağva Plajına ise yürüyerek varmanız mümkündür. Karadeniz’in o masmavi suları sizi bekliyor.

Günü bitirecek kadar yorulduysanız güzel bir akşam yemeğinden sonra, otelin bahçesinde minderler üzerinde çayınızı kahvenizi yudumlayabilirsiniz. Belki de günün en güzel saatlerinden biri, sizi dinlendirecek ve eşsiz nehir manzarasından hiç ayrılmak istemeyeceksiniz. En romantik tatilinizi Ağva Nehir Evi’nde planlamaya ne dersiniz?

 

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.