22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

AĞVA’NIN TEK S BELGELİ ORGANİK OTELİ

Ağva'nın muhteşem doğasında bulunan Kurfal Hotel güzel bir sonbahar günü konuklarını bekliyor

AĞVA’NIN TEK S BELGELİ  ORGANİK OTELİ

03 Ekim 2010 / 16:17

TURİZMİN SESİ


“İstanbul'a en yakın mesafede bulunan Türk Turizminin giderek gelişeceği AĞVA'da S BELGELİ KURFAL HOTEL yenilikçi, farklı hizmet anlayışı ile dünyanın her yöresinden gelen turistler ve bölgesel yakınlığı nedeniyle İstanbul, İzmit, Gebze'den gelen çok sayıda şirket misafirlerini ve toplantı gruplarını ağırlıyor.

Kurfal Hotel'in Yönetim Kurulu Başkanı Nail Kaya “Bizim için her şeyden önemlisi, Ağva'nın turizm'deki yeri ve öneminin anlaşılması dedi. Oksijeni ve doğasıyla, Tatil, Sağlık ve Kültür Turizm'inin çok gelişeceği bir bölgedeyiz. Bir yatırımcı olarak, Ağva'nın bu potansiyelini geliştirmek için uğraş veriyorum ve inanıyorum ki, Ağva Turizm'de bir patlama yaşayacak.

Otelle ilgili verdiği bilgilerde Kaya şöyle konuştu.
Otelimiz , Ağva Şile'de Plaja 50 m mesafedeki S Belgeli Butik Oteli Dere kenarındaki Gizli Bahçe Restoranı, Mini Golf & Aktivite merkezi ile bugün İstanbul ve çevresinde organik beslenmeyle hizmet veren TEK TATİL VE İŞ OTELİ'dir.

Otelimize ait Organik Sebze ve Meyve Çiftliğinde huzurla beslenirken, Doğa, Deniz, Nehir Turu, Kültür, Eğlence ve çeşitli Aktiviteler ile hem tatil hemde iş amaçlı konaklamak isteyen misafirlerimize alternatifler sunuyoruz.

Toplantı Salonlarıyla, iş dünyasını ağırlıyan Otelimiz, doğanın en güzel renklerini, enerjisi ile buluştuyor, başarıya destek sağlıyor.”dedi.
Kendine Has Ağva dokusu, muhteşem dekoru ve çok yönlü üniteleri ile Otel toplam 32 odadan oluşmakta.
1 Presidential Suit,
1 Private Harem Room
3 Honeymoon Rooms
3 Superior Country Rooms
8 Deluxe Business Rooms with Terrace
16 Standart Rooms
Harem Odası Su Yatağı, Şöminesi, Terası ile keyfe keyif katıyor.
Dilerseniz Otel tarafından düzenlenen kültür ve doğa turlarına katılarak, Kilimli Koyunun muhteşem denizinde de serinleyebilirsiniz.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.