22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

AİDA GOMEZ'TEN MUHTEŞEM GÖSTERİ

Aida Gomez ve grubu 10.Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında Mersin Kültür Merkezi'nde izleyicileri kendinden geçiren muhteşem bir gösteri sahneledi

AİDA GOMEZ'TEN MUHTEŞEM GÖSTERİ

07 Mayıs 2011 / 19:54

TURİZMİN SESİ


İspanya'da defalarca Yılın Dansçısı olarak ödüllendirilen ve hem ülkesinde hem dünyada Flamenko dansının en büyük ismi olarak değerlendirilen Aida Gomez ve grubu 10.Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında Mersin Kültür Merkezi'nde izleyicileri kendinden geçiren muhteşem bir gösteri sahneledi.

“Carmen” isimli son prodüksiyonları ile dünya turnesi kapsamında Mersin'e gelen grup, Bizet'in unutulmaz Carmen operasının müzikleri ile özenle hazırlanmış bir koreografi sunarken, Jose Antonio Rodriguez tarafından gösteriye özel bestelenmiş Flamenko eserleri ile de sahneyi topuk sesleriyle doldurdu. İspanya'daki prömiyerin ardından “En seksi Carmen” ifadesiyle başlıklara taşınan Aida Gomez, genç ve çok başarılı bir ekipten oluşan dans grubu ile birlikte herkesin bildiği klasik hikayeyi coşkulu, şehvetli ve aşk dolu bir yorumla adeta dans şölenine çevirdi. Salonu kapasitesinin üzerinde dolduran seyirciler, gösteri bitiminde sanatçıları ayakta alkışladı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.