22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

AKADEMİ RESTAURANT’TA GRUP DİNAMİT

Bahçeşehir Üniversitesi'nin üst katında yer alan Akademi Restaurant'ta 25 Şubat 2011 akşamında muhteşem boğaz manzarasının yanında Grup Dinamit ile müzik dolu bir gece sizleri bekliyor

AKADEMİ RESTAURANT’TA GRUP DİNAMİT

14 Şubat 2011 / 22:34

TURİZMİN SESİ


Grup Dinamit, 25 Şubat 2011 gecesi 80'lerin ve 90'ların popüler şarkılarını yorumlayacak. İngilizce, Fransızca ve İspanyolca olan repertuarlarını seslendirecek olan Grup Dinamit ile keyifli bir gece geçirmek için geç kalmadan rezervasyonunuzu yaptırın. Akademi Restaurant, İstanbul Boğazı'nı her açıdan görebileceğiniz eşsiz güzellikte manzarası ve mönüsünde yer alan Piliç Sarma, Mozorella Kulesi, Keçi Peyniri Terin, Sebzeli Karides Şiş, Yaprak Bonfile, Dondurmalı Kazandibi ve daha birçok seçenekle hem damak tadına hem de göz zevkine hitap ediyor.

Kapalı bölümünde 130 kişi, açık bölümüyle birlikte toplamda 220 kişiyi ağırlayabilecek kapasiteye sahip olan Akademi Restaurant'a gitmeden önce rezervasyon yaptırmayı ihmal etmeyin. Akademi Restaurant, özel organizasyonlar, kutlamalar, şirket toplantıları, basın toplantıları, bayii toplantıları, doğum günleri, düğünler için 8 farklı tarzda mönü seçeneği sunuyor. Akademi Restaurant, Beşiktaş'ta Bahçeşehir Üniversitesi'nin yanında yer alan otopark ve merkezi konumu ile de ulaşım kolaylığı sağlıyor.


Akademi Restaurant
Bahçeşehir Üniversitesi (Teras Katı)
Çırağan Cad. Beşiktaş/İstanbul

rezervasyon telefonu:0541 363 96 00

rezervasyon maili: [email protected]

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.