22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

AKBANK SOZUNU TUTMALI

Yıllardır Garanti Bankası Miles & Miles kredi kartımı mutlu mesut kullanırken Akbank Wings'in "alan vergisi dahil millerinizi kullanabilirsiniz" reklamlarına inanıp son 2 senedir tüm harcamalarımı Wings ile yapmaya başladım

Akbank Sozunu Tutmalı

29 Mart 2016 / 19:33

TURİZMİN SESİ

Tüm harcamalarımı Wings ile yaparak, geçen hafta yeterli mil birikimine sahip olup, bilet almak istedim.
 
ŞOK 1) Toplam 3 kişi 360.000 mil tutan seyahatim için bir senede ancak 150.000 mil kullanabilirmişim.
Neden? Nedeni yok. Maçın ortasında kural değişikliği. 
 
ŞOK 2) Bugün ise Roma bileti almak istedim. Normal Bilet 600 küsür TL. Yeni kural koymuşlar 400 küsür TL alan vergilerini ben ödeyecekmişim. onlar bilmem kaç mil karşılığı sadece 200 TL lik kısmını karşılayacaklarmış.
 
Neden? Nedeni yok. Alan vergisi sizdendi. Maçın ortasında kural değişikliği.
 
Değerli Akbank Yönetim Kurulu Üyeleri;
Bundan sonra kazanacağım miller için istediğiniz kuralı koyabilirsiniz. Ben de Wings kullanıp kullanmama hakkımı tekrar değerlendiririm. Ancak şartları sizin tarafınızdan belirtilmiş ve tarafımızdan o şartlarla kazanılmış miller üzerinden hak gasp etme, kuralları değiştirme sansınız yok. En az 10 avukat ve hakime danıştım. İstersem ve Tüketici mahkemesine başvurursam tek celsede bu davayı kazanırım. Uluslararası 1000 yere de 72 dilden şikayet ederim. Ama sizin prestijiniz ne olur bilemem. 
 
Lütfen bu yanlıştan bir an önce dönün. Bizleri aptal yerine koymayın. Kazanılmış haklarımızı gasp etmeyin. Bundan sonra kazanacağımız miller üzerinde istediğiniz hakka sahipsiniz. Ama söz verip reklamını yaptığınız, bizim de sizin sözünüze inanarak Wings kartı aldığımız ve kabul ettiğimiz kuralları uygulayın.
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.