22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

AKDENİZ MUTFAĞINDAN SEÇENEKLER

Cornelia Diamond Sapore Restoran'da kış ortasında Akdeniz esintileri yaşanıyor

AKDENİZ MUTFAĞINDAN SEÇENEKLER

14 Aralık 2010 / 08:11

TURİZMİN SESİ
Doğaya ve çevreye saygı ilkesiyle müşterilerine eşsiz güzellikler sunan Cornelia Diamond Golf Resort &Spa, Akdeniz mutfağının benzersiz lezzetlerinin yer aldığı “Sapore Restoran”da misafirlerine şölen havası yaşatıyor. YÜKSEK kalite standardı ve markalaşmış hizmetleriyle müşterilerine sunduğu tatili büyüleyici bir deneyime dönüştüren Cornelia Diamond Golf Resort & Spa, Akdeniz mutfağının zenginliklerini de tüm ihtişamıyla Sapore Restoran'da misafirlerine sunuyor.

Akdeniz esintileriyle harmanlanan sofraların vazgeçilmezleri olan carpaccio, mozarella kapris, somon teriyaki, domates ve üzümle servis edilen peynir çeşitleri gibi zengin içerikli başlangıç mönüsüne sahip Sapore Restoran'da, misafirlerinin damak zevkine uygun olarak özenle hazırlanan çorba ve salata çeşitleri ana yemek öncesi iştah kabartıyor. Kış aylarında keyifli bir Akdeniz akşamının esintilerini hissetmek isteyen misafirler için özel olarak hazırlanan lazanya ve kalamar tavanın yanı sıra mozarella ve parmesan peyniriyle servis edilen közlenmiş patlıcan ile marine edilmiş mevsim sebzelerinin tadına doyamayacaksınız.

Akdeniz bonfileden, tavuk ızgaraya, şinitzelden fıstıklı somon ızgaraya kadar farklı et ve ızgara çeşitlerine sahip olan Sapore Restoran'ın ana yemek mönüsünde dilerseniz İtalyan mutfağının vazgeçilmezleri olan spagetti ve pizza çeşitlerinin de tadına bakabilirsiniz. Yemek sonrası, fıstık ve bademe bulanmış dondurma olan Tartufo ya da çıtır krokanlı dondurmayla içinizi serinletebilir, dilerseniz kedi dili bisküvi ve maskarponenin yarattığı o muhteşem lezzet kümesi tiramisuyla damak tadınıza zirve yaptırabilirsiniz.

Türk turizminin cenneti Cornelia Diamond Golf Resort & Spa, sizi bu kış keyif ve lezzetin doruklarına davet ediyor… Cornelia Diamond Golf Resort & Spa'da keyifli bir tatil geçirirken Sapore Restoran'da yaşayacağınız dakikalarda adeta yaz aylarının ve Akdeniz'in sıcak atmosferiyle sarmalanacaksınız. Cornelia Diamond Golf Resort &Spa;Ünlü mimar Tuncay Çavdar tarafından tasarlanan ve Mayıs 2008'de kapılarını açan Cornelia Diamond Golf Resort & Spa Hotel, Cornelia Hotels Golf&Spa zincirinin ikinci oteli.

Cornelia Diamond; 12 bin m2 havuz, 5 bin m2 Spa Merkezi, 4 bin m2 çocuk parkı, 7 A La Carte restaurant, 27 delikli Nick Faldo imzalı muhteşem Cornelia Golf sahası ile A Plus hizmetlerine devam ediyor. Fitness Center, Disco,Kuaför, Doktor, Rent a Car ofisi, çeşitli büyüklüklerde 7 adet toplantı odası ve toplam 2000 kişi kapasiteli Kongre Merkezi, Bilardo, Bowling, squash, 10 adet tenis kortu, kapalı ve açık iki adet amfi-tiyatro, su sporları, ince kum tanelerinden oluşan 2500 metre karelik enfes plaj, ısıtmalı kapalı özel havuz, ısıtmalı açık havuz, aqua park, güneşten korumalı çocuk havuzları ve 10 farklı konseptte tasarlanmış barları ile hayallerin ötesinde bir tatil sunuyor.
2009 yılında Avrupa SPA Derneği ESPA (European Spas Association) üyeliğine kabul edilen Cornelia Diamond Golf Resort&Spa dünyanın en büyük seyahat acentalarından TUI'nin müşteri memnuniyetine göre belirlediği TUI UK Gold Award-TUI Altın Ödülü'nü geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kazanarak uluslararası başarılarına hız kesmeden devam ediyor. Tesis, TUI UK Gold Award 2010, First Choice Premier, 5 kategorisindeki sonuçlarına göre Cornelia Diamond Golf Resort&Spa, dünyanın en iyi otelleri arasındaki yerini bir kez daha tescil ettirmiş oldu.

Avrupa'daki en seçkin SPA merkezlerinin en yetkili kuruluşu olan ESPA üyeliği, Avrupa'nın en büyük acentası TUİ başta olmak üzere, standart ve geçerliliklere önem veren diğer tüm acentalar tarafından referans olarak kabul ediliyor. Bunun yanı sıra ESPA üyeliği, bulunduğu kuruluşun Avrupa standartlarına uygun ve güvenli olduğunun bir göstergesi olarak kabul ediliyor. Uluslararası alanda aldığı sayısız ödüllerle dünya turizmine adeta damgasını vuran Cornelia Diamond Golf Resort&Spa, WTA 2010 Avrupa klasmanında da “Avrupa'nın en iyi SPA oteli” ve “Avrupa'nın en lüks oteli” seçilmişti. Dünya seçmelerinde ise 2009 World's Leading All Inclusive Golf Resort (Dünyanın Lider Herşey Dahil Golf Resort Oteli) seçildi. Cornelia Diamond, Conde Nast Johansens 2011 Avrupa Mükemmellik Ödülleri içerisinde En Mükemmel Lüks Spa Oteli kategorisinde de aday gösterildi.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.