22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

AKDENİZ VİTRİNİ

Hülya Yenice'nin yapımcılığını üstlendiği “Akdeniz Vitrini” adlı programın sunuculuğunu yine turizmin içinden gelen Nadir Çam ve Rüya Mostafavi beraber yürütüyorlar

AKDENİZ VİTRİNİ

01 Haziran 2009 / 22:36

TURİZMİN SESİ
İlk programda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ve POYD Yönetim Kurulu Üyesi Tunç Müstecaplıoğlu'nu konuk alan program, her bölümde farklı bir işletmenin yöneticilerini izleyicilerle buluşturmayı hedefliyor.

Programı Cenk Savran ile birlikte hazırlayan Nadir Çam yaptığı açıklamada: “Turizmimizin yaşadığı olumsuzlukları, kötü giden şeyleri herkes yazıp çiziyor. Biz bu programımızda bardağın dolu tarafına bakmaya özen göstereceğiz” dedi. Turizmcilerin, turizmin sesi olmayı hedeflediklerinin altını çizen Çam: “Programımız tüm meslektaşlarımıza açık bir platform olacak.” diyerek sözlerini tamamladı.

“Akdeniz Vitrini” Cuma akşamları saat 21.30'da Akdeniz Tv'de yayınlanıyor. Programın tekrarı ise Pazar akşamları haber sonrası kuşakta izleyicilerle buluşuyor. Akdeniz Bölgesinde normal antenle izlenebilen Akdeniz Tv uydudan da izlenebiliyor.

Akdeniz Tv'nin frekansları
Türksat 2A Frekans : 12130 Sembol Rate : 27500 FEC Rate : 5/6 Vertical (Dikey)

http://akdenizvitrini.blogspot.com/  
http://www.nadircam.com/akdenizvitrini/  
Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.