22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

AKILDOLULAR REKLAM KAMPANYASI

VakıfBank Akıldolular Reklam Filmlerinin Yıldızları Dolunay Soysert ve İlker Aksum VakıfBank Worldcard'tan 2010 TL Worldpuan kazanan Talihlilerle Buluştu !

AKILDOLULAR REKLAM KAMPANYASI

02 Mart 2010 / 15:53

TURİZMİN SESİ


VakıfBank'ın “100 Kişiye 2010 TL Değerinde Worldpuan” adlı yeni yıl kampanyası talihlileri için VakıfBank Kredi Kartları Başkanlığı'nda tören düzenlenmiştir. Törende, VakıfBank Kredi Kartları Başkanı Nazan Arıca ve Kredi Kartları Pazarlama Müdürü Meriç Kaytancı'nın yanı sıra, VakıfBank'ın Akıldolular Reklam Kampanyası'nın yıldızları Dolunay Soysert ve İlker Aksum da yer aldı.

VakıfBank, sektörel ihtiyaçlara yönelik geliştirdiği çok yönlü ürünlerin yanı sıra, müşterilerine sunduğu özel ayrıcalıklarla hizmetlerine devam ediyor. Worldcard'la yapılacak toplam 50 TL'lik her alışverişte kart sahiplerine 1 çekiliş hakkı kazandıran VakıfBank'ın “100 Kişiye 2010 TL Değerinde Worldpuan” kampanyası talihlileri için VakıfBank Kredi Kartları Başkanlığı'nda tören düzenlendi.

Düzenlenen törene VakıfBank Kredi Kartları Başkanı Nazan Arıca ve Kredi Kartları Pazarlama Müdürü Meriç Kaytancı da katıldı. Çekiliş sonucu belirlenen İstanbul talihlileriyle VakıfBank Kredi Kartları ekibinin toplu fotoğraf çekimleri ardından talihlilerle kısa söyleşiler de gerçekleşti. Törende ayrıca, VakıfBank Akıldolular Reklam Kampanyası'nda seyircinin ilgisini çeken ve eğlendiren dizi oyuncuları Dolunay Soysert ve İlker Aksum da yer aldı.

VakıfBank'ın bu kampanyasıyla ilgili duygu ve düşüncelerini paylaşan başarılı oyuncular, eğlenceli olduğu kadar samimi diyaloglarla hazırlanan Akıldolular reklam filmlerinin çekimleri sırasında sette yaşanan esprili olayları anlattılar. Genç bir çiftin diyaloğu üzerine kurgulanan reklam filminde “alışveriş düşkünü” rolündeki Dolunay Soysert ve onun “akıllı geçinen” eşi rolündeki İlker Aksum törende gerçekleştirilen toplu fotoğraf çekimleri ve söyleşiler sırasında talihlilere ve tüm ekibe keyifli dakikalar yaşattı. VakıfBank'ın “100 Kişiye 2010 TL Değerinde Worldpuan” kamanyasına ilişkin İstanbul talihlilerinin isimleri: Osman Baldır, Ömer Öztürk, Songül Yeşilöz, Hamdiye Sarar, Mustafa Şişman, Yeliz Seven ve Sedat Civelek olarak kaydedildi.

Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.