23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

AKKAYA PRODÜKSİYON, MİSS TERMAL OF THE WORLD  İLE SAĞLIK VE TERMAL GÜZELLİK YARIŞMASININ STARTINI VERDİ 

Dünya güzellerine ev sahipliği yapmış olan Beymarmara Hotel ve AKKAYA Prodüksiyon,  Miss Termal Of The World  ile Termal Güzellik yarışmasının startını verdi 

AKKAYA Prodüksiyon, Miss Termal Of The World  ile Sağlık ve Termal Güzellik yarışmasının startını verdi 

04 Haziran 2018 Pazartesi 11:09

TURİZMİN SESİ


Dünya güzellerini “Beymarmara Hotel” de ağırlayan Organizatör ve Turizmci Ahmet Akkaya 2019 Dünya Sağlık ve Termal güzellik yarışmasının startını vererek Sağlık ve Termal Kraliçesini seçeceğiz dedi. Ülkemizi en iyi şekilde güzellerle, Dünya çapında tanıtan organizasyonlar yapan Ahmet Akkaya şimdilerde 3 proje ile Turizm Gündemini oluşturacak. Beymarmara Hotel’in Ana sponsoru olduğu organizasyonlarda, Akkaya Prodüksiyon ile yeni projelerle yaza damgasını vuracak.  MISS TERMALOF THE WORLD  adını ülkemizin doğal termal kaynaklarından alan “Dünya Termal Kraliçesi yarışması”  Akkaya Prodüksiyon adına tescilli olup organizasyonun gerçekleşmesinde söz sahibidir. Katılımcılar arasından, en bilinçli ve doğal güzeli seçecek olan yarışma jürisinde çok önemli isimler bulunuyor. Kadının Kutsallığını bu kutsallığın önemini kavrayan ve Dünya da yankı uyandırması amaçlanan yarışmasında  Sağlık ve Termal Kraliçesi seçilecek.

beymarmara-hotel,-akkaya-produksiyon,- miss-termal-of-the-world-,ahmet-akkaya.jpg

Güzellik gibi göreceli bir kavramın denge unsurunu göz önünde bulundurarak, farklı yüzleri ortaya çıkararak, Topraktan gelen Kadını, Kadının güzelliğini sembolleştirecek. “Sağlık ve Termal Kraliçesi”  diğer konseptlerin aksine sahneye beyaz ve duruluk ile hükmeder. Eğitimli, Görgülü, Özgüveni olan, Uyumlu, Kültürlü, bir amaca sahip ve bu amaç doğrultusunda hareket eden kendi değerlerini taşıyan “KADIN” sembol olarak varlığını, Sağlık ve Termal Kraliçesi olarak  yaratacak. 8- 10 günlük kamp süresi ve  hazırlıklarla  TV çekimleri, Festivaller, Konserler yapılarak bir çok tanınmış sanatçı sahne alacak. Böylesine geniş kapsamlı bir organizasyonu Akkaya Prodüksiyon imzasıyla yapılacak olması güvenin simgesi oluyor. Bir çok sponsor katılımcıların bulunduğu organizasyonda önemli ve değerli hediyeler  ve TAÇ sahibini bulacak. Heyecanla beklenen MISS TERMALOF THE WORLD  yarışması için hazırlıklara başlandı. Çok önemli bir “Termal Otel” Sponsorluğunda gerçekleşecek olması da yarışmaya farklı bir güzellik katacak.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.