22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ALANYA GÜZELİNİ SEÇTİ

Banana Beach Otel’de yapılan güzellik yarışmasında Lotta Heikkila birinci oldu

Alanya güzelini seçti

18 Nisan 2014 / 15:36


Miss Finland Güzellik Yarışması'nın Alanya'daki kamp organizasyonu kapsamında Banana Beach Otel'de final öncesi güzellik yarışması yapıldı. Medya, audience (seyirci) ve Alanya güzelinin seçildiği yarışma adeta nefesleri kesti.

banana-beach-otel,-miss-finland-guzellik-yarismasi,-lotta-heikkila-,4.jpg

3 Mayıs'ta Finlandiya'da TV'den canlı yayınlanacak olan final öncesi Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ve Detur ana sponsorluğunda Alanya'da bulunan 10 finalistten 2 numaralı güzel Lotta Heikkila hem medya oylamasında hem de genel jüri oylamasında birinciliği kaptırmadı.

banana-beach-otel,-miss-finland-guzellik-yarismasi,-lotta-heikkila-,3.jpg

Audience güzeli ise 4 numaralı 1,79 santimetre boyunda, 59 kilogram ağırlığında, 84-66-97 ölçülerinde Bea Toivonen oldu. Melike Nazifoğlu, Gürol Birgen, Tayfun Atasev, Ünal Çintaş, Burhan Sili, Suat Çavuşoğlu, Saara Aalto, Murat Sipahioğlu ve Gaye Coşkun’dan oluşan 9 kişilik jüri ise seçimini yaparken bir hayli zorlandı.

banana-beach-otel,-miss-finland-guzellik-yarismasi,-lotta-heikkila-,6.jpg

Her iki birinciliği de elde eden 1,75 boyunda, 62 kilogram ağırlığında ve 89-68-100 ölçülerinde olan güzel Heikkila, sonuç açıklandığında duygulu anlar yaşadı.

banana-beach-otel,-miss-finland-guzellik-yarismasi,-lotta-heikkila-,5.jpg

Aynı zamanda jüri olarak da programda yer alan Finlandiyalı ünlü solist Saara Aalto da söylediği şarkılarla geceye katılanları etkiledi.Öte yandan güzeller gündüz saatlerinde Alanya-Gazipaşa Havalimanı’nda da çekimlere katılarak gelişmekte olan bu havalimanının tanıtımına da büyük katkı sağladı.

 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.