23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ALİ BEY CLUB KALİTESİNİ ARTTIRIYOR

Gürallar Şirketler Grubu bünyesinde Antalya Kızılağaç bölgesinde hizmet veren Ali Bey Club Manavgat'ın plajının temizliği bir kez daha kanıtlandı

ALİ BEY CLUB KALİTESİNİ ARTTIRIYOR

24 Mayıs 2010 / 16:27

TURİZMİN SESİ


Temiz, bakımlı, donanımlı, güvenli, sürdürülebilir bir çevrenin sembolü olan plajlara verilen ve Ali Bey Club Manavgat'ın 2000 yılında beri aldığı “Mavi Bayrak” ödülü yenilendi. Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) tarafından, temizlik konusunda gerekli standartları taşıyan nitelikli plaj ve marinalara verilen Mavi Bayrak, her yıl yenilenen bir çevre ödülü.

Kızılağaç Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Zekai Aydın, Ali Bey Club Manavgat plajının gönderine yeniden “Mavi Bayrak” çekme töreninde, “Ali Bey Club Manavgat'ı, TURÇEV'in tüm kriterlerini yerine getirip yeniden mavi bayrak almasından dolayı kutluyoruz” dedi.

Ali Bey Club Manavgat Genel Müdürü Kerem Kutbay ise tesislerinin çevreye saygılı tüm kuralları yerine getirdiklerini vurgulayarak, “Çevre konusunun yerli-yabancı tüm misafirlerimiz için önem kazandığı bu dönemde, mavi bayrak almamız hem çevreyi hem de müşteri memnuniyetini önemsediğimizi perçinliyor” diye konuştu.

Ali Bey Club Manavgat'ta gerçekleşen Mavi Mayrak törenine Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, TURÇEV Yönetim Kurulu Üyesi Şerefnur Kayhan ile birlikte tüm tesis çalışanları bu sevinci yaşadı. Törende konuşan Ali Bey Club Manavgat Genel Müdürü Kerem Kutbay, aldıkları bayrağın turizm bölgeleri ve tesislerin kalitesini artıran önemli bir unsur olduğunu belirttikten sonra sözlerini şöyle noktaladı: “Mavi Bayrak, uluslararası niteliği ile de turizm açısından ayrı bir önem taşıyor. Çünkü tüketici tatil yapmak için bilmediği, yeni tanıyacağı bir yere giderken, uluslararası garanti içeren ve özelliklerini bildiği bir plajda yüzmek istiyor. Mavi Bayrak'ın satış kataloglarında olması tesisimize olan güveni daha da arttıracak.”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.