22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ALİ BEY HOTELS & RESORTS’E İSO BELGESİ

Ali Bey Hotels & Resorts grubuna bağlı Ali Bey Club Manavgat, Park Manavgat ve Ali Bey Resort Side tesislerine üç ayrı dalda ISO Kalite Belgesi verildi

ALİ BEY HOTELS & RESORTS’E İSO BELGESİ

19 Nisan 2011 / 18:51

TURİZMİN SESİ


Misafir şikayetleri, Çevre Yönetim Sistemleri ve Gıda Güvenliği alanlarında verilen kalite belgeleriyle tesislerin kalite ve güvenilirliği ISO tarafından da onaylandı.Ali Bey Hotels & Resorts otellerine; misafir şikâyet yönetim sistemi, çevre yönetim sistemi ve gıda güvenliği yönetim sistemi alanlarında üç ayrı sertifika verildi. Ali Bey Club Manavgat & Ali Bey Club Park Manavgat tesislerinde mevcut kalite sertifikaları yenilenirken, Ali Bey Resort Side tesisinde ise üç kalite sertifikası ilk kez alındı.Böylece Ali Bey Hotels&Resorts tesislerinde, her üç alanda da uzun süredir yürütülen sistematik çalışmaların olumlu sonuçları resmiyet kazandı.

Otellerde sürdürülen misafir şikâyet yönetim sistemi, şikâyetlerin profesyonel bazda tutarlı, sistematik ve sorumlu bir şekilde ele alınmasının yanı sıra, etkin izlenebilmesini, hızlı çözümlenmesini, analitik olarak değerlendirilebilmesini sağlıyor. Şikâyetlerin çözülmesi, personelin müşteri odaklı bir yaklaşım geliştirmesine ve iyileştirmelerinin gerçekleştirilmesine de olanak sağlıyor. Çevre ve eko-inovasyon konularındaki faaliyetlerini sürdürerek geliştiren kurumlara verilen çevre yönetim sistemi sertifikası, Ali Bey Hotels&Resorts grubunun tesis içinde ve dışında oluşabilecek etkilerinin tespit edilip, zararı minimuma indirme çalışmalarının sürdürülmesini sağlıyor. Gıda güvenliği yönetim sistemi sertifikasıyla da misafirlerin memnuniyetini en üst seviyede tutmak amacıyla misafirlere ürünlerin güvenilir koşullarda üretip, sağlıklı ve hijyenik şekilde sunulması hedefleniyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.