26 Ekim 2024
  • İzmir21°C
  • İstanbul19°C
  • Antalya25°C
  • Ankara18°C

ALIŞAN ŞEKERPINAR LOJİSTİK ÜSSÜ

1985 yılından bu yana tüm lojistik hizmetlerini entegre bir şekilde sunmaya devam eden Alışan Lojistik, depolama alanında hizmet kapsamını genişletmeye devam ediyor

ALIŞAN ŞEKERPINAR LOJİSTİK ÜSSÜ

29 Nisan 2011 / 19:30

TURİZMİN SESİ
Alışan Lojistik, Mayıs 2011 itibari ile mevcut depolarına Şekerpınar Lojistik üssünü de ekledi. Alışan, Tuzla Deri Organize Sanayi bölgesinde hizmete açtığı 40.000 palet kapasiteli tesisi ile müşterilerine maliyet açısından büyük avantaj sağlamayı hedefliyor. Tüm lojistik hizmetleri hızlı ve güvenilir şekilde sunmaya devam eden Alışan Lojistik, tesisin soğutma üniteli bölümü ile fark yaratıyor. Tesiste bulunan soğutma üniteli bölüm özellikle sıcağa duyarlı, çabuk bozulan ürünlerin korunması ve depolanmasında avantaj sağlıyor.

Alışan Lojistik Şekerpınar'daki 40.000 paletlik yeni deposu ile toplamda 160.000 paletlik depolama alanına ulaştı. Alışan çevre, güvenlik, sağlık ve kalite şartlarına uygun olan tüm tesisleri ve yeni hizmete giren Şekerpınar Lojistik üssü ile operasyon ve hizmet alanı da genişletmiş oluyor. Alışan Lojistik, Gebze, Şekerpınar, Hadımköy, Ayvalık, Adana, Gaziantep ve İzmir bölgelerinde dağıtım ve depolama hizmeti vermeye devam ediyor.
Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.