22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ALKOÇLAR GRUBU KEMER’E MERHABA DEDİ

Ege Bölgesinde Bodrum, Kuşadası , Çeşme’de bulunan butik ve Resort otelleriyle, Uludağ ve yurt dışında bulunan dağ otelleri ile İstanbul da mevcut şehir otelleriyle Türk turizmine hizmet veren Alkoçlar Grubu Kemer’e “Merhaba “dedi

ALKOÇLAR GRUBU KEMER’E MERHABA DEDİ

03 Kasım 2014 / 03:00

TURİZMİN SESİ-Halil ÖNCÜ-KEMER

 Eski adı ile Kemer Maksim Resort Otel’i alarak işletecek olan Alkoçlar Grubu devir teslim işlerini tamamladı ve hızla otelde tadilat ve yenileme işlemlerine başladı.  Öncelikle tabelasını asan Alkoçlar Kemer Hotel’deki tadilat ve yenileme işlemlerinin 15 Ocak 2015’e tarihine kadar tamamlanmasının planlandığı ve bu tarihte de açılışının yapılacağı duyuruldu.

alkoclar-grubu,alkoclar-kemer-hotel-genel-muduru-metin-peltek.jpg
 
Alkoçlar Kemer Hotel Genel Müdürü Metin Peltek  “ 31 Ekim 2014 itibarı ile eski adı ile Maksim Otel olan oteli devralarak Kemer’e Alkoçlar Markasını getirdik. 1 Kasım itibarı ile de tadilata girip 15 Ocak 2015 tarihinde de açmayı planlıyoruz. Otelimizde çok ciddi bir tadilat ve yenileme çalışması yapılacak. Sonrasında da Alkoçlar kalitesi ve markası ile güzel bir işletme Kemer’e kazandırılmış olacak. Bu süreçte yanımızda olan bütün arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi. 
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.