28 Mart 2024
  • İzmir14°C
  • İstanbul14°C
  • Antalya11°C
  • Ankara11°C

AMERİKA'DA YAŞAM

Yeni online uçak bileti satış sitesi ucuzucuyorum.com Amerika Birleşik Devletleri’nde Green Card çekilişinin bütün aşamalarını anlatan bir blog yazısı yayınladı

Amerika'da Yaşam

17 Eylül 2021 Cuma 11:08

TURİZMİN SESİ


Yeni online uçak bileti satış sitesi ucuzucuyorum.com Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşama hakkı veren ve her yıl düzenlenen Green Card çekilişinin bütün aşamalarını anlatan bir blog yazısı yayınlayarak ABD’de yaşama hayali olanlara nelere dikkat edip nelerden kaçınmaları gerektiğini ayrıntılı şekilde ele aldı.

Ne Kadar Zaman Alıyor?

Çekilişi kazanan kişiler için Amerika uçak biletlerini rezerve edebilecekleri linklerin de olduğu yazıda çekiliş kazanılsa bile resmi prosedürler nedeniyle ABD’ye 1 yıldan önce seyahat edilemeyeceğinin vurgulandığı yazıda çalışanlar, çalıştıkları işten ayırlmamaları için özellikle tembihlendi.

ucuzaucuyorum.jpg

Evli Çiftler Daha Şanslı !

Her başvuru sahibinin bir başvuru hakkı olduğunun belirtildiği yazıda evli çiftlerin ve 21 yaşını geçmemiş çocuklarının da başvuru yapabilecekleri ve her başvurunun aynı şansa sahip olduğu, böylece evli çiftlerin birbirlerinden bağımsız başvuru yaparak şanslarını katlayabilecekleri vurgulandı.

abd-green-carducuza-ucuyorum.jpg

Her Yıl 55.000 Kişi Hak Kazanıyor !

ABD Green Card için her yıl, çekiliş hakkı bulunmayan ülkeler dışında dünyadan toplam 55.000 kişinin Amerika'da yeni bir yaşam hakkı kazandığından da bahsedilen yazıda başvuru öncesi, başvurr ve başvuru sonrasındaki işlemler detaylı şekilde anlatıldı. Green Card alarak ABD'de yeni bir yaşam kurmak isteyenler yazıya Green Card bağlantısından ulaşabilirler.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.