22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ANADOLU’NUN GİZLİ KALMIŞ TATLARI

Anadolu'nun sır lezzetleri DoubleTree by Hilton Istanbul-Moda'ya tat katıyor!

ANADOLU’NUN GİZLİ KALMIŞ TATLARI

30 Kasım 2011 / 12:15

TURİZMİN SESİ


DoubleTree by Hilton Istanbul-Moda, Anadolu'nun otantik lezzetleri ile Osmanlı'ya ait tarifleri içeren özel sunumlarını misafirleri ile buluşturuyor. DoubleTree by Hilton Istanbul-Moda düzenlediği 'Anadolu'nun Gizli Kalmış Tatları' haftası ile Anadolu mutfağının zengin tatlarını en eski tarifler ve otantik sunumlarla birleştirerek 5-8 Aralık tarihleri arasında damak tadını bilenlerin beğenisine sunuyor.

Hikayesi Osmanlı mutfağına dayanan bir çok lezzetin buluştuğu menüde başlangıçta Selanik'li Rumların tarifi ile günümüze taşınan lezzet Lakerda, Hatay yöresinin vazgeçilmezi Buğday Aşı Çorbası, Gaziantep yöresinin sofralarda olmazsa olmazı İçli Köfte, Trakya yöresine ait Papuda Salatası ve ana yemeklerde Osmanlı saraylarından günümüze kadar taşınmış bir lezzet Yufkalı Darüzziyafe Köftesi menüde öne çıkan lezzetler arasında yer alıyor. Bu benzersiz menünün tatlısı ise yine diğer sevilen tatlarından Cevizli İncir Tatlısı!

The Doubles Restaurant'ın şık ve samimi ambiyansında, kurulan otantik sofraların eşliğinde Türk müziğinin renk kattığı “Anadolu'nun Gizli Kalmış Tatları” haftasında DoubleTree by Hilton Istanbul-Moda'da adeta oryantal bir esinti yaşayacaksınız! Bu arada 'Dinlendirilmiş Biftek Üzerine Farklı Yorumlar' konsepti her Cuma devam etmekte. Gelecek haftalarda ise, 'Asya Mutfaği Üzerine Çeşitlemeler' ve 'Hint Lezzetlerinin Keşfi' ile lezzet şöleni devam ediyor.

Menüden örnekler:
Lakerda
Buğday Aşı Çorbası
İçli Köfte
Papuda salatası
Yufkalı Darüzziyafe Köftesi
Cevizli incir tatlısı

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.