22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ANADOLU’NUN ZİRVESİ İSTANBUL’DA

Vakıflar, insanların bir takım gereksinimlerini gidermek amacıyla kurulur ve varlığını bu minval üzere devam ettirir

ANADOLU’NUN ZİRVESİ İSTANBUL’DA

19 Ocak 2011 / 22:33

TURİZMİN SESİ


Vakfın hizmet alanı insan ihtiyaçları kadar geniş ve o oranda kapsamlıdır. Vakıflar bu özelliklerinden dolayı toplumun toplumsal dinamiklerini kollayan ve gözetleyen bu anlayıştan güç alarak insanlara madden ve manen yardımcı olmayı amaçlayan ve insanlar arasında kaynaşma-yardımlaşma duygularını hep canlı ve üst seviyede tutan bir anlayışa sahiptir. İşte bunun içindir ki, Vakıflar Toplumun vazgeçilmez kurumlarındandır.

Bu görüşleri benimseyen ve bu görüşler doğrultusunda halkımıza hizmet etme ilkesi ve heyecanıyla, Kurucu Bşk. D.Ali Gökçimen bey ve kıymetli hemşerilerimizin oluşturduğu yönetimle faaliyetlerine 1992 Dernek olarak, bugün ki lokal olarak kullandığımız mekanda, çok hızlı bir şekilde faaliyetlere başlanmış, çok önemli ve hayırlı işlere imza atarken aynı zamanda, bugün ki merkez binamızın yapımına başlanmış ve 6 katlı bir bina, hemşeri iş adamlarımız, bürokratlarımız ve Beyoğlu'ndaki yönetici ve yerel yönetimin çok kıymetli destekleriyle hızla tamamlanmış ve bölge insanın hizmetine sunulmuştur, 1997 yılında Bşk. Avni Çelik bey, Kurucular, Mütevelli heyeti ve Yönetim kurulu, kararıyla, Beyoğlu Erzurum Eğitim Kültür Vakfı olarak faaliyetlerine devam etmesi kararı alındı, Vakıf olmakla; kurumsal yapımızın daha sağlam, daha şeffaf, daha güçlü, daha saygın, daha kucaklayıcı ve hizmetlerimizin herkese ulaşması ve kabul görür olması amaçlanmıştır.

2009 yılında Bşk. Aydın Ayyıldız ve Yönetim Kurulu olarak göreve geldiğimizde, arkadaşlarımızla İnsana Hizmet Konusunda ve Yukarda bahsettiğimiz amaçlarımıza yeni bir heyecan ve vizyon vermeyi amaçladık. Toplumsal en önemli ve etkili yatırımın kültürel yatırım olduğu düşüncesiyle, Kadınlara ve gençlere yönelik faaliyetlere öncelik verdik, kurslar, seminerler düzenledik, yaptığımız bu hayırlı ve anlamlı faaliyetleri, hemşerilerimizin, iş adamlarımızın, bürokratlarımızın cömert ve önemli katkı ve destekleriyle gerçekleştirdik ve insanımıza sunduk. Vakıf olarak kurumsal amacımız her alanda, hayırlı, insani değerlere ve toplumsal değerlerimizi yüceltici hizmetler vermeye yılmadan, yorulmadan devam etmektir.

16 Ocak 2011 günü, Vakıf Merkez binamızda, Yönetim Kurulu, Öncelikli amaçlarımızdan biri olan ve yılardır faaliyette bulunduğumuz, Eğitim ve Gençlik konusunda 2010-2011 yılı Yüksek Öğrenim Burs programımıza maddi, manevi, katkı ve destek bulunanlarla bir ara geldiğimiz,
Yemekli istişare gecemize; Beyoğlu Müftümüz Recai Albayrak, İstanbul Emniyet Müdür Yardımcımız Salih Gölcü,Sanatçımız Fatih Mühürdar,İl Genel Meclis Üyemiz Selami Keskin,Beyoğlu Meclis Üyemiz İbrahim Bozkurt,İspader Başkanı Hayati Korkmaz,Esenler Belediyesi Bilgi İşlem Mdr. Şakir Selvi,Kocaeli Erzurum Federasyonu Bşk. Vekili Zafer Yıldırım,Hamidiye Su A.Ş Genl.Mdr.Yrd. Emrah Doğan, Kurucu Bşk.Dursun Ali Gökçimen, İş adamları Ömer Çimen, Mustafa Akbulut, Yusuf Çimen, Nurettin Akbulut, Vakfımızın mütevelli heyeti ve Basının önemli sesi olan, Turizminsesi.com güncel haber sitesinin Katılımını sağlayan Başkan Yardımcımız Sezayi Çimen'e ve değerli yazarlarından Egem ve Hande Kurt hanımlara teşekkür ederiz.Burs programımıza katkıda bulunan cömert misafirlerimize, günün hatırası olarak Plaketleri kendilerine takdim ettik ve hep birlikte bu hayırlı faaliyetten dolayı hissettiğimiz mutluluk ve gururu paylaştık, istişare yaptık, gelecekte yapmamız gereken ve yapacağımız projeleri görüşüp, inceledik, gelecek hedeflerimizi ortaya koyduk. İstişare toplantımıza gelerek bizleri onurlandıran ve hizmet heyecanımızı artıran herkese Vakıf Yön.Kurulu adına sonsuz şukran ve saygılarımızı sunarız

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.