22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ANEMON ÇAVDAR HOTEL FAALİYETE GEÇTİ

Çavdarhisar'a tam bir butik hizmet verecek olan Çavdar Otelin işletmeciliği Anemon Oteller Zinciri tarafından 19 Eylül'de törenle açıldı

ANEMON ÇAVDAR HOTEL FAALİYETE GEÇTİ

21 Eylül 2010 / 14:49

TURİZMİN SESİ


Türkiye Seyahat Acentaları Birliği'nin (TÜRSAB), Aizanoi Antik Kenti'nin bulunduğu Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesinde yaptırdığı butik otel, 19 Eylül'den itibaren Anemon Oteller Zinciri tarafından işletilecek.
Başaran ULUSOY,Türkiye Seyahat Acenteleri Birliğince yaptırılan Otel Aizanoi'nin açılış töreninde yaptığı konuşmada toplamda 4 bin metrekarelik alana kurulmuş 47 odalı 108 yatak kapasiteli otel ile Çavdarhisar 'ın ziyaretçi sayısının katlanarak artacağına inandığını söyledi.

Başaran ULUSOY, Kütahya ve çevresinin sahip olduğu tarihi, kültürel, doğal ve turistik imkanların tanıtımına ivme katacağına inandığımız Otel, özellikle ülkemizde son yıllarda oldukça önemli gelişmeler kaydeden Sağlık Turizmi ve Termal Turizm kapsamında değerlendirildiğinde, bölgedeki zengin termal kaynaklarının bilinirliğinin ve sürdürülebilir turizmin bir kez daha gündeme taşınmasına önemli katkılar sağlayacaktır dedi.

Başaran ULUSOY, Anadolu'nun değerlerini ve insanını turizme yönlendirebilmek amacıyla önemli çalışmalar yürüttüklerini belirterek, Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesindeki otel faaliyete geçti sıra Ürgüp ve Kuşadası'ndaki otellerin inşasına geldi dedi.

Çini ve porselenleri dünyaca meşhur Kütahya il merkezine 57 kilometre uzaklıkta ki ve dünyanın ilk antik borsasının kurulduğu Çavdarhisar ilçesinde bulunan otelin 41 odası frenchbed, 6 odası da twin bed olmak üzere toplam 47 oda vardır. Bunların 14 adedi superior oda , diğer 33 adedi ise deluxe oda olarak hazırlanmıştır.

Otelde kapalı havuz, hamam ve sauna bulunmaktadır. 300 kişilik sinema düzeni olan bir toplantı salonu haricinde çok amaçlı kullanılabilecek bir salonu daha bulunmaktadır.

Otelin dış görünümü taş bina görünümünde olup, iç bölümü konak şeklindedir. Butik otel olarak adlandırabileceğimiz bu otel aynı zamanda konforunuz düşünülerek tasarlanmıştır . 47 odası ile bölgede tam bir butik hizmet verecek olan Otel Çavdar'ın , 19.09.2010 Pazar günü saat 13:00'de TÜRSAB Heyeti katılımı ile bir kez daha açılış töreni gerçekleştirilmiştir.

ANEMON ÇAVDARHİSAR
Cereller Mah. Başaran Ulusoy Sok. No:22 Çavdarhisar KÜTAHYA
(274) 351 22 88  (274) 351 22 89
[email protected]

Yasal Uyarı: Yayınlanan haberin tüm hakları WEB Medya Grubu  www.turizminsesi.com 'a  aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak habere aktif link verilerek kullanılabilir

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.