22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

"ANKETİ DOLDUR" HEDİYELERİ KAZANAN’

Best Western Khan Hotel, konaklayan misafirlerini çeşitli hediyelerle uğurluyor

"ANKETİ DOLDUR" HEDİYELERİ KAZANAN’

08 Kasım 2011 / 13:38

TURİZMİN SESİ
Misafirlerinin odalarına bıraktığı “Anket Formları”nı dolduran konuklar arasından yapılan çekilişlerde; bir gece konaklama, masaj, havalimanı transfer başta olmak üzere pek çok hediye Best Western Khan Hotel'in misafirlerine ücretsiz sunuluyor. Şehir tam kalbinde yer alan Best Western Khan Hotel, otelden ayrılan misafirlerini unutmayarak onları hediyelerle uğurluyor. Hizmet kalitesini denetlemek ve misafirlerinin memnuniyetini ölçmek amacıyla odalara bırakılan “Anket Formları”nı dolduran konukları arasında yaptığı çekilişle çeşitli hediyeler veren Khan Hotel, misafirlerini otelden ayrılırken de memnun etmeyi başarıyor.

Kemer Resort'ta Bir Gece Ücretsiz Konaklama… Üstün misafir memnuniyetini hedef alan hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdüren ve konuklarına her zaman güler yüzle yaklaşan Best Western Khan Hotel; hizmet kalitesini ölçümlemek amacıyla odalara koyduğu “Anket Formları”nın işlerlik kazanması ve geri dönüşlerin daha fazla alınmasına katkı sağlaması amacıyla başlattığı proje verilen hediyelerin büyüklüğü ile de dikkat çekiyor. Anket Formları'nı dolduran misafirler arasında ay sonunda yapılan çekilişin sonunda Kemer Resort'ta bir gece ücretsiz konaklama, Khan Hotel bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Silyon Center'da 45 dakikalık 'anti-stress' masajı, havalimanı gidiş-dönüş transfer, 1 takım elbise kuru temizliği ve herhangi bir vizyon filmine iki kişilik biletten oluşan geniş hediye seçenekleri talihli konuklara takdim ediliyor.

Daha kaliteli ve daha iyi hizmet için misafirlerinin görüş ve düşüncelerini son derce önemsediklerini belirten Best Western Khan Hotel'in Genel Müdürü Muazzez Tonguç, projenin altında yatan amaçlarını şu sözlerle açıklıyor: “ Bazen küçük bir not ya da bir konuğun düşüncesi veya yorumu bizler için son derece değerli olabiliyor. Her bir misafirimizin otelimizle alakalı olumlu ya da olumsuz eleştirisini öğrenmek hizmet sektörü için çok kıymetli bir bilgi. İşte hem bu değerli bilgilere ulaşmak hem de misafirlerimize otelden ayrılırken hoş bir jest yapmak için 'Anketi Doldur, Hediyeleri Kazan' projesini 6 aydır uygulamaya koyduk. Şimdiye kadar çok önemli bilgiler ve geri dönüşler aldık bu da ne kadar doğru bir projeye imza attığımızı ortaya koyuyor.”
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.